Fundaţia Comunitară Galaţi vă invită la Organizare Semimaraton 2017

Fundaţia Comunitară Galaţi vă invită la Organizare Semimaraton 2017

64
0
DISTRIBUIȚI

Toate persoanele interesate de implicare în organizarea Semimaratonului Galați, ediţia 2017, sunt invitate să participe la întâlnirea care va avea loc vineri, 17 februarie, ora 18:00, la sediul Fundaţiei Comunitare Galaţi.

“SemiMaraton Galaţi, această frumoasă poveste care a devenit deja un eveniment de tradiţie în comunitatea noastră, a început cu o vizită în inima României.
Ne aflam într-un schimb de experienţă la Fundaţia Comunitară Sibiu când am auzit prima oară de SemiMaraton, ca platformă de strângere de fonduri pentru proiecte locale. Lăsându-ne inspiraţi de SemiMaraton Sibiu, care atrage anual participări record, am organizat prima ediţie SemiMaraton Galaţi în 2014.
Am dorit să le oferim ONG-urilor din judeţ un prilej de a mobiliza comunitatea în jurul lor, dar şi să creăm un eveniment periodic şi semiprofesionist pentru comunitatea de alergători din Galaţi. Ne place să credem că reuşim asta în fiecare an.

Astăzi, SemiMaraton Galaţi este un eveniment major pentru comunitatea de la malul Dunării. Organizat anual din 2014, SemiMaratonul reuneşte asociaţii şi fundaţii, pe de o parte, cu alergători şi donatori, de partea cealaltă, facilitând legătura dintre proiecte sociale şi finanţările necesare.
Cel puţin zece programe ale ONG-urilor din Galaţi sunt implementate în fiecare an datorită sumelor atrase în cadrul SemiMaratonului de la marii donatori şi din taxele de participare plătite de cele câteva sute de alergători.
Componenta sportivă a evenimentului este la fel de importantă, SemiMaratonul fiind singurul eveniment de anvergură din calendarul competiţional al comunităţii locale de alergători.”, este descrierea pe scurt a evenimentului pe pagina http://semimaratongalati.ro

Află mai multe aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.