“Oscar şi Tanti Roz”, un spectacol deosebit cu scop caritabil

0
Oscar şi Tanti Roz Spectacol cu scoOscar şi Tanti Roz Spectacol cu scop caritabilp caritabil

Duminică – 29 noiembrie 2020, începȃnd cu ora 14.00, sunteţi invitaţi la un spectacol cu scop caritabil, “Oscar şi Tanti Roz“, în sala privată de spectacole, din incinta Casei de Cultură a Sindicatelor Galaţi.

,,Oscar şi Tanti Roz, cel mai citit roman al autorului francez, Éric-Emmanuel Schmitt, transpus într-un spectacol tulburător de emoționant, despre Oscar, un copil atins de o boală necruțătoare. Este o poveste despre un copil care îi scrie lui Dumnezeu, grijuliu, ghidat de figura duioasă a aparent indestructibilei și invincibilei, Tanti Roz.
În doar câteva rânduri sunt întrebări, răspunsuri și soluții care ne strivesc sub forța lor. Cum altfel să cauți și să găsești adevăruri esențiale fără să simți până în măduva oaselor atingerea lor? Dacă am realiza că toți suntem aproape la fel de fragili și în același timp tot atât de puternici precum Oscar, atunci nu am rata acest spectacol.’’(Teatrul din Buzunar)

Spectacolul este organizat de Teatrul din Buzunar Galaţi şi Asociaţia Family Hope Autism Galaţi.

Spectacolul are un mesaj foarte puternic şi profund, care va atinge inima oricui, este o poveste despre conştientizare a realităţii şi de valorificare a vieţii.

Numărul de locuri este extrem de limitat!
Accesul la spectacol se face doar pe bază de invitaţie şi o minimă donaţie de 30 lei.

Pentru rezervarea locurilor, detalii şi alte informaţii puteţi contacta:

  • prin email la adresa familyhopeautism@gmail.com
  • telefon 0753071033 (Carmen N.)

Fondurile colectate în urma acestui spectacol, vor veni în sprijinul Campaniei ,,Bucurie de Crăciun’’, iniţiată pentru 15 copii cu autism din cadrul Asociaţiei Family Hope Autism Galaţi.

Deoarece siguranța dumneavoastră este prioritară, pe lângă măsurile de prevenție, pe care le veţi lua în fiecare moment, spectacolul se va desfăşura în condiții de maximă siguranță.

Te-ar putea interesa şi Noi măsuri: Vezi ce instituţii din Galaţi se închid pentru două săptămâni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.