Pain Vivant aniversează 10 ani de activitate cu oferte în luna Martie

1
Pain Vivant aniversează 10 ani de activitate cu oferte în luna Martie

Pain Vivant sărbătorește în iulie zece ani de activitate dedicată panificației și patiseriei autentice. Pe tot parcursul Pain Vivant va aduce oferte și surprize pentru voi iar prima dintre ele coincide cu sosirea lui Martie, luna mucenicilor și a primăverii.

Despre Pain Vivant

Pain Vivant este o brutărie artizanală, fondată de Adrian Șerban. Acesta a schimbat domeniul ingineriei cu cel al brutăriei și patiseriei. Acest lucru era în afara așteptărilor sale, dar a fost inspirat de experiența sa în Franța, unde a descoperit aromele autentice ale pâinii și coissantelor.

Adrian a urmat cursuri de specializare pentru a învăța aspecte economice și s-a implicat în învățarea procesului de producție a pâinii în Franța. În 5 ani, a reușit să își construiască un nume în Galati și să deschidă două locații, menținând în același timp calitatea produselor.

Principalul motor în continuarea acestei afaceri este dragostea pentru gustul bun și sănătos, feedback-ul pozitiv al clienților și echipa.

Cele două locații Pain Vivant în județul Galați sunt:

  • Str. Constructorilor nr 13, Țiglina 2 lângă fostul ”Dragoș Roșu” – comenzi la 0771 069 415
  • Str. Brăilei nr 21, în interiorul ”Băcănia Ta”, fostul Trei Star – comenzi la 0771 069 548

Ofertele Pain Vivant – mucenici la 6 lei

În această perioadă de sărbătoare și tradiție, Pain Vivant aduce o ofertă specială pentru cei care își doresc să se bucure de gustul autentic al mucenicilor, un produs îndrăgit și pur românesc. Mucenicii vor avea un preț aniversar de doar 6 lei!

Atenție – oferta este valabilă până pe 9 Martie.

Pain Vivant nu face niciun compromis în ceea ce privește calitatea produselor. Mucenicii rămân la fel de gustoși și delicioși ca întotdeauna, pregătiți cu ingrediente de cea mai bună calitate, precum ouă proaspete, unt și lapte. Mucenicii sunt îmbibați cu sirop și împodobiți generos cu nucă, așa cum spune tradiția.

Această ofertă specială este o modalitate de a sărbători bucuria primăverii. Pain Vivant vă așteaptă cu brațele deschise în cele două locații!

1 COMENTARIU

  1. Pain Vivant este cu adevarat o brutarie cu suflet, dedicata panificatiei si patiseriei autentice! Este impresionant cum in doar zece ani, acest mic colt de Franta a devenit o destinatie obligatorie pentru iubitorii de paine si coissoante autentice. Ma bucur sa aud ca ne pregatiti surprize si oferte speciale, iar prima dintre ele vine exact in luna mucenicilor si a primaverii! Oferta cu mucenici la 6 lei este cu siguranta o ocazie deosebita de a va vizita brutaria si a ne bucura de gustul autentic si sanatos al acestui produs traditional romanesc. Felicitari pentru toate realizarile voastre si sarbatori fericite in continuare! Ne vedem la Pain Vivant!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.