Parc de aventură Pădurea Gârboavele Galați – Tarife și program

4
Parc de aventură Pădurea Gârboavele Galați - Tarife și program

S-a deschis primul Parc de Aventură din județul Galați. Pe aproape 8 hectare din Pădurea Gârboavele, au fost amenajate 15 trasee de aventură, cu diferite grade de dificultate, și două tiroliene.

Parcul de Aventură se află în spatele Muzeului Satului. În zonă se mai află Grădina Zoologică, o zonă de grătare dar și o pistă pentru bicicliști. 

epantofi.ro

Au fost amenajate 15 trasee de aventură, cu zeci și zeci de jocuri captivante, cum ar fi „scara amiralului”, „fusurile suspendate” sau „podul Tibetan”. Totul pentru ca cei mici, dar și cei mari, să aibă parte de o experiență unică.

De asemenea, în Parcul de Aventură, aflat în spatele Muzeului Satului, există și două tiroliene, de 150 și 180 de metri lungime.

Ce trasee găsești în EscapeLand

În funcţie de gradul de dificultate, fiecare traseu este marcat de o culoare specifică. Astfel, sunt: 4 trasee Mov (cele mai uşoare), 3 trasee Galbene, 3 trasee Verzi, 2 trasee Albastre, 2 trasee Roşii şi un traseu Negru (cel mai greu).

answear.ro

Fiecare participant primeşte un echipament de securitate, care trebuie folosit în permanenţă pentru siguranţă, parcul având 120 de astfel de echipamente, pentru copii şi adulţi. Limitele de vârstă, înălţime şi greutate (maximum 100 de kg) sunt afişate la începutul fiecărui traseu.

Pădurea Gârboavele a devenit un excelent loc de petrecere a timpului liber alături de întreaga familie – fie la un picnic, fie în Parcul de Aventură, la ZOO sau la Muzeul Satului şi Muzeul Pescăresc.

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Joi, în prima zi în care parcul va fi deschis, intrarea va fi liberă, în limita capacității parcului, începând cu ora 14 și închiderea la ora 20:00.

Transport EscapeLand

Pentru cei care nu au mașină, vor exista mijloace de transport în comun, care vor face legătura între Galați și Aventura Park din Pădurea Gârboavele. Graficul de transport va fi stabilit luna viitoare.
Parcul de aventură din Pădurea Gârboavele va avea și o pistă de bob pentru toate anotimpurile ce va fi inaugurată în 2024.

Un singur operator privat face curse între Galaţi şi Pădurea Gârboavele, 7 curse pe zi, cu plecări din 2 în 2 ore, din Piaţa Energiei. Prima cursă pleacă la ora 8.00 dimineaţa, iar ultima, la ora 20.00. Prima cursă dinspre Gârboavele spre Galaţi pleacă la ora 9.00, iar ultima, la ora 21.00. Prețul este de 5 lei/persoană.

Program Parc de aventură Galați EscapeLand:

Luni, Marți: închis pentru mentenanță.

Miercuri – Duminică:10:00 – 20:00, ultima intrare fiind la ora 17:00.

Tarife Parc de aventură Galați EscapeLand:
  • Miercuri, Joi – 25 lei/ 3 ore (copii) ;

– 35 lei/ 3 ore (adulți);

  • Vineri – Duminică – 30 lei/ 3 ore (copii) ;

– 40 lei/ 3 ore (adulți);

  • Oră suplimentară – 15 lei – Miercuri, Joi;

– 20 lei – Vineri – Duminică.

Dacă tot ajungi în Pădurea Gârboavele nu uita să treci pe la Grădina Zoologică Galaţi.

De asemenea, poți vizita și Parcul de Aventură din oraș, lângă plaja Dunărea.

4 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.