Ecologizare | Un parc pe săptămână fără mucuri de țigară – în Galați

0
118
Un parc pe săptămână fără mucuri de țigară - în Galați

Unul din locurile preferate ale gălățenilor este Grădina Publică. Sunt câțiva ani de când acest loc arată și mai frumos, cu flori și copaci îngrijiti, alei aerisite, pubele de gunoi etc. Cu toate acestea, în continuare cetățeanul aruncă mucuri de țigară, pet-uri, hârtii și alte deșeuri. Este drept că mai mult la marginea Grădinii, dar e destul cât să te întristeze sau să te ia nervii. Sau să faci ceva în privința asta.

În afară de strângerea deșeurilor, Grow up Galați și-a propus să înceapă o campanie de conștientizare ca un semnal de alarma pentru fumători, campanie în care aceștia sunt “încurajați” să folosească coșurile speciale pentru mucuri de țigară. Vor fi curățate cât mai multe parcuri din Galați și vor fi adunate mucurile de țigară în speranța că va fi eradicat acest comportament.

Sâmbătă, 20 aprilie, la ora 16.00, sunteți invitați la curățarea Grădinii Publice de mucuri de țigarp. A doua zi sunt Floriile, iatp încă un motiv! 🙂

Pentru un impact mai mare vor fi strânse mucurile de țigară în sticle de plastic folosite, deci fiecare să aibă măcar una.

S-ar putea să te intereseze și articolul: Află ce sporturi pentru copii se pot practica în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.