Fastrack ParentHUB #15 – Vino să afli mai multe despre Metoda Demartini

0

ParentHUB #15 este întâlnirea părinţilor pe care o propune FasTracKids Galaţi pe 17 noiembrie la ora 17.30. În cadrul întâlnirii se urmăreşte descoperirea şi împărtăşirea valorilor prin “Metoda Demartini” şi o aplecare mai atentă asupra propriilor copiilor.

Fiecare fiinţă umană are o scară de valori, lucruri importante după care îţi desfăşoară viaţa. Ceea ce simte fiecare că-i lipseşte cel mai mult devine cel mai important, deci de valoare. Omul gândeşte, visează, vizualizează, vorbeşte şi petrece timp, energie şi bani pe lucrurile care se află cel mai sus pe scara lui de valori. Viaţa demonstrează clar ce este cel mai important pentru fiecare în orice moment.

Câteodată, oamenii îşi proiectează valorile asupra altor oameni şi se aşteptă ca ei să trăiască în afara propriilor valori şi conform cu ceea ce este cel mai important pentru ei. Când se întâmplă asta, se crează o fantezie despre ceea ce crede fiecare că ar trebui să fie şi încercă să schimbe alţi oameni ca să fie mai apropiaţi de sine şi astfel devin nerecunoscători pentru cine sunt ei cu adevărat. De fiecare dată când aşteptările unora sunt proiectate asupra altora, comunicarea nu mai este atât de uşoară, ci se întâmpină o anumită rezistenţă. Ca urmare a acestui lucru, unele dintre relaţiile care aduc cele mai multe provocări în viaţă sunt cele cu oamenii cei mai iubiţi: proprii copiii.

Dr. John Demartini arată importanţa cunoaşterii valorilor copilului şi cum se poate obţine arta comunicării în relaţia cu ei. El propune “Metoda Demartini de identificare a valorilor personale” care ghidează omul pentru a identifica ce este cel mai important pentru copilul lui şi pentru a învăţa cum să comunice cu el în mod eficient despre ceea ce este cel mai important pentru el, în termenii a ceea ce este cel mai important pentru copilul lui.
Dr. John Demartini oferă şi un instrument preţios prin care se pot identifica propriile valori şi omul poate să devină conştient de ele, ca mai apoi să poată identifica valorile propriilor copii.

Costul biletului la ParentHUB #15 este de 50 lei, dar pentru părinţii Fastrackids este 30 lei.

Pentru rezervări: mesaje la 0727881689 sau în mesaj privat pe facebook.

Sursa: facebook

Citeşte şi: Mobila Kids Room pentru copii ce surprinde prin frumusețea ei!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.