“Pași în cunoaștere” – Un proiect despre cunoașterea propriei persoane

0
55

Miercuri, 12 decembrie 2018, la Casa de Cultura a Studentilor Galati, Sala Studio se va desfasura proiectul “Pasi in cunoastere” .
Organizator: Casa de Cultura a Studentilor Galati
Partener: AIESEC

De unde pornim?

De la dorința de a ne trăi viața și a nu ne mai lăsa conduși de factorii externi, de ceea ce ni se întâmplă în viața de zi cu zi și spunem că nu putem controla.

Unde vom ajunge?

Într-un punct în care vom putea alege, fiecare pentru el însuși, cum este ziua aceasta pentru el, pentru că, în final, cel mai important lucru este modul în care tu privești lucurile și evenimentele din viața ta.

Pe parcursul celor câteva ore petrecute la intalnire, veți afla despre repere fundamentale care vă pot ajuta în explorarea lumii interioare dar și exterioare, veți putea descoperi câteva metode de a vă asculta și înțelege mai bine; dar în același timp veți avea prilejul să vedeți câte oportunități vă poate oferi cu adevărat viața.

Ca să faceți acești pași către cunoașterea voastră dar și a lumii de lângă voi trebuie doar să aveți încredere în propria persoană.

Pentru că cea mai grea datorie a omului este să se cunoască pe sine pentru că abia atunci o să reușească să cunoască și lumea.

Sunteti asteptati cu drag, studenți și elevi din clasele a 11-a și a 12-a!

Sursa Facebook

Te-ar putea interesa si Târgul de Iarnă 2018 are loc la Galați în Grădina Publică

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.