Patru premiere la Dramatic şi ediţia jubiliară 30 a Festivalului de Comedie

0
2018 debutează cu patru premiere la Dramatic şi include ediţia jubiliară 30 a Festivalului de Comedie

După un an încărcat – patru premiere (“Visul unei nopţi de vară”, “Cabinierul”, “Metoda” şi “Cursa de şoareci”), numeroase participări la festivaluri şi premii, un site nou şi sistem de vânzare online a biletelor, Teatrul Dramatic “Fani Tardini” se pregăteşte deja pentru noul an.

Doar în primele două luni ale lui 2018 Dramaticul va avea patru premiere pentru publicul gălăţean, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, directorul teatrului, Florin Toma. Trei dintre ele sunt producţii proprii: “Cele trei graţii”, în regia lui Eugen Făt, “The fist of loneliness”, în regia lui Dragoş Muşoiu, spectacol pentru care teatrul caută încă un titlu potrivit, precum şi “Monstrul nisipurilor”, în regia lui Andi Gherghe, cel care a regizat şi aclamatul “MaRó”. A patra premieră este, de fapt, spectacolul de licenţă al studenţilor Facultăţii de Arte din Galaţi, care ies la public cu “Steaua fără nume”.

2018 va aduce şi alte producţii la Dramatic, între care “Titanic vals”, “D’ale carnavalului” şi “Amadeus”, dar şi un schimb cultural cu Teatrul Naţional “Mihai Eminescu” din Chişinău, Republica Moldova.

Agenda culturală a anului viitor include un eveniment de mare însemnătate pentru oraşul nostru: va fi ediţie jubiliară a Festivalului Naţional de Comedie de la Galaţi, cea de-a XXX-a, iar conducerea teatrului speră că festivalul va deveni internaţional.

Sursa: Reperul.ro

Citeşte şi articolul  Ţesături şi detalii spectaculoase pentru rochia ta de mireasă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.