Pe 2 iunie 2019 mișcăm Galațiul la puterea 1+1+1+…+n, la Semimaraton

0
Pe 2 iunie 2019 mișcăm Galațiul la puterea 1+1+1+...+n, la Semimaraton

2 iunie – dată de notat în calendar, căci are loc ediția a VI-a a celui mai mare eveniment sportiv și filantropic din județul Galați. Ziua cea mare se apropie de linia de finish cu pași aproape la fel de repezi precum alergătorii noștri și nici nu puteam fi mai entuziasmați.

Pentru noi, dar și pentru comunitate, Semimaraton Galați este, în primul rând, un eveniment care unește și care aduce împreună oameni diferiți, motivați de puterea binelui. Practic, este un mecanism prin care comunitatea se întâlnește, interacționează și se implică să strângă fonduri pentru proiectele pe care le consideră relevante.

Anul acesta, colaborăm cu 12 ONG-uri locale care au propus proiecte diverse, pentru a pune în mișcare motoarele schimbării. Împreună, atragem oameni de seamă, ambasadori și susținători, porniți să se implice de la firul ierbii pentru binele tuturor.

Te invităm și pe tine să iei parte la schimbare și să simți că aduci un plus binelui comun. Cum poți face acest lucru? Sunt 3 pași simpli ce trebuie urmați pe website-ul evenimentului www.semimaratongalati.ro:
1. Alegi o cauză pentru care vrei să alergi sau să donezi
2. Citești detaliile legate de curse și regulamentul
3. Te înscrii

Există de altfel, trei metode magice de plată a taxelor: cash (la sediul Fundației Comunitare Galați), transfer bancar în contul RO42RNCB0141148143890001 (restul detaliilor sunt disponibile în platforma de alergători) sau prin card bancar la link-ul primit în mail-ul de confirmare înscriere.

Pentru mai multe detalii, te rugăm să ne vizitezi/ contactezi pe facebook.com/SemiMaratonGalati, pe www.semimaratongalati.ro sau pe Strada Nicolae Holban (fostă Culturii), nr. 1B, Galați; tel. 0769389716, info@fundatiacomunitaragalati.ro.

Vino alături de noi pe 2 iunie și fii acel 1 din ecuație.

Fundația Comunitară Galați
Foto: Cristian Năstase

S-ar putea să te interezese și articolul: Street FOOD Festival revine la Galați și în 2019, cu bunătăți și concerte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.