Simona Andrei prezintă o nouă expoziţie de fotografie: Perspectiva Visului

0
Perspectiva Visului, expozitie de fotografie - Simona Andrei - Galaţi

Vernisajul expoziţiei de fotografice Perspectiva Visului, semnată de Simona Andrei, va avea loc miercuri, 17 ianuarie, ora 19:00 – la Muzeul de Artă Vizuală Galaţi

Totul se întâmplă ca într-un vis, ca într-un coșmar. Scurte viziuni, flash-uri, realitatea vine către mine printr-un filtru, când dulce, când angoasat. Este o mediere între mine și mine, un dialog între cine sunt ziua și cine sunt noaptea. Această colecție de fotografii este mărturia unei lupte interioare cu dezamăgirea, dar și dovada bucuriei absolutului descoperit în cele mai mici lucruri. Expuneri duble, expuneri lungi, scoateri din focus, toate aceste tehnici fotografice vin în sprijinul formulării unui limbaj artistic personal, care vorbește despre privirea subiectivă.
Conversia experienței umane în fotografii trebuie să fie un demers mântuitor pentru artist și trebuie să ofere o perspecivă proaspătă, nouă, privitorului. Comuniunea dintre artist și privitor nu poate fi completă decât prin sinceritatea absolută a actului artistic. Astfel expoziția se transformă într-o spovedanie laică, transformatoare.

Citeşte şi articolul  Cursuri şi workshopuri de fotografie în Galaţi, cu trainer Simona Andrei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.