Petrece un weekend liniștitor la Minifestivalul Lavandei!

0
326

Weekend-ul acesta, între 20 și 21 iunie, vă puteți răsfăța în mirosul îmbietor al lavandei la Minifestivalul Lavandei ”Dealul Mov”, organizat de Purple HILL Lavanda și care are loc în orașul Tecuci.

”Dealul Mov” se întinde pe aproximativ 10000 m² şi are două căi de acces la cultură, fiind o priveliște demnă de admirat. Festivalul începe de sâmbătă, la ora 10:00, până a doua zi duminică, la ora 20:00. Pentru a participa la Minifestivalul Lavandei, trebuie să achitați contravaloarea unui buchet de lavandă (15 lei) pe care îl puteți culege chiar dumneavoastră.

Vor exista ședințe foto realizare de profesioniștii Nică George și BumBun Studio, tombole și surprize. Zâna Lavandula (Elena Leocă) va face și ea o vizită și va împrăștia magie, fermecându-i pe cei mici cu balonașe de săpuni și picturi pe față. Să nu uităm de atelierul de creație, dezvoltare personală prin arte combinate, susținut de Angelica Arion.

Căldura nu va fi o problemă întrucât va exista delicioasă limonadă cu lavandă, gratis pentru toată lumea, pregătită de Eliza Dorobanțu – Vitange Food. Gelateria ”La Giovanni” va pregăti înghețata perfectă pentru un desert răcoros.

Puteți cumpăra și alte bunătăți: dulcețuri, siropuri, produse naturale produse de Vintage Food, săpunuri naturale de la Mani Artisan Shop, apă de lavandă, perne şi săculeți cu floare multă, produse cu drag de “Dealul Mov”.

Pentru că plantația nu are adresă, fiind în câmp, punctul de reper după care vă puteți ghida este benzinăria Lukoil , Str Gheoghe Petraşcu, nr 104 ( drumul ce duce către Tişița). Când ajungeți la benzinărie, viraţi dreapta pe Drumul de centură, mergeţi aproximativ 1000 de metri, apoi ați ajuns la destinație. Dealul Mov se poate zări chiar de pe şosea, fiind pe partea stângă. Până la cultură se merge pe drum de câmp aproximativ 200-300 m.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de Facebook al evenimentului. 

Atenție! Respectați regulile de protecție și prevenție, păstrați distanța de 2 metri! NU rupeți florile și aveți grijă de ele!

Te-ar putea interesa și: Universul esențelor parfumate

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.