De ce nu ar trebui să ratezi petrecerea verii 2019 – Summer Parade?

0
560
De ce nu ar trebui să ratezi petrecerea verii 2019 - Summer Parade?

Summer Parade 2019 se anunță una dintre cele mai ample mișcări, la propriu și la figurat, cu muzică, dans, entertainment și socializare. Totul se întâmplă în aer liber și este găzduit de străzile Galațiului.

De ce nu ar trebui să ratezi Summer Parade 2019?

În primul rând pentru că se află la a treia ediție, primele două bucurându-se de un real succes.
Mai mult decât atât, ediția verii 2019 se anunță de o anvergură mai are, organizatorii pregătind în acest sens cinci scene mobile. Fiecare dintre acestea are moderatorii, animatorii și muzica specifică câte unui gen muzical.

Astfel, ne vom bucura de ritmuri latino, disco, clubbing, folclor și o scena cu muzică și activități pentru copii. Cum vor arăta scenele și de cine vor fi ele moderate? Iată varietatea de artiști și un alt motiv pentru care nu ar trebui să lipsești de la Summer Parade:

  • Platforma Latino Flavor – Willmark și Academia sa de dans in stil brazilian vor dansa și interacționa cu publicul.
  • Platforma DiscoMania – Entertainerul Antonio Santos și echipa sa de dansatori vor da o mare petrecere pe muzica lui DJ Bosco.
  • Platforma Saxy Clubbing- MC Coco, Dj Razz, Mr. Saxi vor da vibe de club împreună cu animatorii profesioniști.
  • Platforma Romanian Authentic Vibe – iubitorii de muzică românească se vor bucura de ritmuri populare, călușari, strigături autentice și bună dispoziție cu MC Virgil Tabus și echipa sa de dansatori profesionisti.
  • Platforma de poveste – Găzduită și povestită de MC Mihai Bejan, promotor al manifestării. De aici nu vor lipsi – personaje de basm și mascotele preferate ale copiilor, gata să le facă deliciul celor mici cu fotografii, dansuri si jocuri.

Petrecerea începe la orele 19:00 la Fată pe valuri și se va mișca pe întreaga Str. Domnească până la Grădina Publică. Acolo, motiv să nu te oprești din petrecut, va fi un Talent Battle Show.
Ai zeci de motive să fii unul dintre cei 4000 de participanți la cea mai mare petrecere în aer liber din Galați.
Dacă iubești să dansezi, să socializezi, să îți iei energia din momentele plăcute, să te bucuri de prieteni, dar și să îți faci mereu unii noi, atunci ai toate motivele să fii vineri, 28 iunie, în centrul orașului, acolo unde începe o petrecere care poate deveni memorabilă.
Dacă mai pui la socoteală și faptul că este vară și toate zilele acestea ar trebui să fie despre distracție, atunci nu mai ai niciun motiv să ratezi cea mai mare petrecere a verii- Summer Parade 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.