Vernisaj expoziție de pictură, sculptură și grafică la Muzeul de Artă Vizuală

Vernisaj expoziție de pictură, sculptură și grafică la Muzeul de Artă Vizuală

34
0
DISTRIBUIȚI
Vernisaj expoziție de pictură, sculptură și grafică la Muzeul de Artă Vizuală

Muzeul de Artă Vizuală Galați are plăcerea să vă invite la vernisajul expoziției de pictură, sculptură, grafică, organizată de Societatea Artiștilor Figurativi din România și Muzeul de Artă Vizuală Galați, miercuri, 23 octombrie, la ora 18.00.

Vor expune: Călin-Raul Anton (Cluj), Theodora Daniela Capăt (Suedia), Cornel Corcăcel (Galați), Constantin Crenganiș (Iași), Raul Popa (Galați), Liviu-Adrian Sandu (Galați), Lucian Constantin Smău (Iași) și elevii Cosmin Caraman și Claudia Riza de la Liceul de Arte ”Dimitrie Cuclin”, câștigători ai Concursului Național ”Artistul adolescent” 2019.

« Promovarea artei figurative generic numită ”Realistă” nu mai este un deziderat pentru Societatea Artiștilor Figurativi din România (SAFR) ci a devenit o certitudine, în ciuda faptului că la nivel național sunt puțini artiști care mai prețuiesc și dovedesc măiestria iar coagularea lor într-o expoziție de grup nu-i tocmai o misie ușoară. De această dată, SAFR aduce în fața publicului vizitator doi sculptori din Iași, un pictor din Cluj, o tânără pictoriță din Suedia (născută în România) dar și trei artiști gălățeni. Promovarea tinerelor talente este un alt punct important din agenda SAFR de aceea în expoziție, alături de lucrările artiștilor consacrați, vor fi prezente și lucrările premiate ale celor doi câștigători ai Concursului Național ”Artistul adolescent”, concurs aflat la prima ediție în anul 2019 » (SAFR)

Citește și articolul: Festivalul Internațional „Leonard”, ediția a XVI-a, își deschide porțile pe 2 noiembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.