Piscina Bacsoridana – distracție de vară în condiții de siguranță!

1

Și distracția are nevoie de măsuri de siguranță în contextul actual. Respectând această deviză s-a deschis începând cu 18 iunie și piscina Bacsoridana, cea mai cool și modernă piscină din zona Galați – Brăila.

Despre Piscina Bacsoridana

Localizată la o distanță de 80 de kilometri față de Brăila și 60 de kilometri față de municipiul Galați și 20 de kilometri față de Tecuci, piscina este situată în Comuna Valea Mărului, Strada Prof. Dr. Marcel Crihană, Numărul 21. Se întinde pe o suprafață generoasă, de 2000 mp, iar serviciile pe care le oferă sunt diverse și de calitate. Piscina a fost inaugurată în 2018, iar de atunci principala activitate este aceea de a oferi experiențe premium celor ce aleg să își petreacă timp de calitate aici.

Măsuri de siguranță și prevenție

În contextul actual, siguranța și sănătatea primează. Piscina Bacsoridana asigură respectarea tuturor măsurilor recomandate de către autorități și specialiști. Conform regulamentului din 12 iunie 2020 emis de către Ministerului Sănătății, privind condițiile necesar a fi respectate pentru reluarea activității de natație în bazinele acoperite și în aer liber din România, am adoptat următoarele măsuri de siguranță și prevenție:

  • poziționarea șezlongurilor la distanța de 2 metri;
  • fiecare vizitator al piscinei trebuie să își aducă propriul prosop;
  • purtarea obligatorii de mască în spațiile comune, care pentru o protecție eficientă trebuie să acopere atât gura, cât și nasul;
  • se folosesc produse biocide ca dezinfectante pentru apa de îmbăiere din bazine, precum și pentru operațiunile de tratare, curățenie și dezinfecție a suprafețelor și grupurilor sanitare;
  • monitorizarea stării de sănătate a echipei;
  • folosirea de substanțe dezinfectante certificate de Ministerul Sănătății, pentru igienizarea accesoriilor de masă după fiecare utilizare (tacâmuri, pahare, scrumiere etc.).

Reguli și măsuri generale

În afară de regulile de prevenție cu privire la răspândirea și infecția cu noul coronavirus, piscina Bacsoridana respectă și regulile privind calitatea apei de îmbăiere. Aceasta este tratată constant cu formule profesionale care nu afectează în vreun fel pH-ul pielii. Salvamarul piscinei va supraveghea pe tot timpul programului piscinei ca totul să fie în regulă și să nu existe evenimente nedorite.

Vizitatorii piscinei au la dispoziție parcarea privată pentru autoturismele personale, dotată cu camere de supraveghere. Siguranța bunurilor și a posesiilor personale este foarte importantă, de aceea îi acordăm o atenție sporită.

Atenție! Cea mai importantă regulă de care trebuie să ținem cont inițial este aceea de a respecta ținuta obligatorie pentru acest tip de locație. Accesul nu este permis persoanelor decât dacă au un costum de baie. De asemenea, este interzis accesul la piscină cu animalele de companie.

 

 

Ce poți face la Piscina Bacsoridana

Bacsoridana este un loc în care poți petrece timp de calitate alături de familie și de cei dragi. Există un bazin pentru adulți și unul special pentru copii, cu o adâncime a apei ce variază între 0,60 m și 1,90 m. Bazinul pentru copii are o adâncime de 0,50 m și se întinde pe o suprafață de 60 mp, fiind separat de bazinul pentru adulți.

Cei mici se pot distra și la cursurile de înot speciale pentru ei! Ei vor învăța noțiunile de bază ale înotului, în timp ce au parte de distracția verii lor!

Un meniu apetisant

Experiența Bacsoridana nu se rezumă doar la distracția din apă, ci la delicatesele culinare servite direct la piscină. Mâncărurile rapide și delicioase care pot fi servite în unul din cele 6 foișoare. Puteți servi preparate la grătar: coaste de porc BBQ, pulpe de pui la grill la prețuri accesibile sau burgerul legendar Bacsoridana, din carne de vită Angus, asezonat cu dulceață de ceapă, sos BBQ și brânză cheddar. Cine vrea să împartă o pizza cu cei dragi, poate alege din 4 feluri de pizza delicioase, cu blat pufos și topping bogat. La desert, recomandăm gogoșile cu gem de fructe de pădure sau ciocolată. Bineînțeles, nu neglijăm deloc nici partea băuturilor exotice: cocktail-ul Cinderella este un răsfăț non-alcool și răcoritor perfect pentru o zi de vară.

Anul acesta am avut timp să preparăm și alte delicii culinare, să testăm combinații diverse până am găsit rețetele perfecte. Astfel, am adăugat în meniul nostru creveții suculenți în cuib de cartofi, cu iz mediteranean și hamsiile tradiționale românești, rumenite și servite așa cum trebuie: cu mămăliguță și mujdei.

Servicii de cea mai înaltă calitate

Bacsoridana a pornit de la ideea de a crea un lucru bine-făcut, care îmbină calitatea cu distracția și divertismentul vizitatorilor. Toată echipa muncește din pasiune, gata să vă ajute, este creativă și deschisă la noutate. Misiunea echipei este aceea de a avea o atitudine onestă față de oaspeți și de a le întrece acestora așteptările.

Astfel, dacă te gândești unde poți să te distrezi vara asta sau dacă ai un eveniment pe care dorești să îl organizezi într-un mod inedit, alege această locație. Pentru a scăpa de griji, echipa piscinei Bacsoridana te va ajuta să organizezi un eveniment inedit. Înaintea costurilor, echipa pune întotdeauna calitatea serviciilor și satisfacerea cerințelor clientului. Dacă îți dorești să organizezi un eveniment aici, poți afla mai multe detalii referitoare la prețuri dar și la serviciile oferite de pe site.

Prețurile pentru accesul la piscină sunt următoarele:

  • adulți, L-V: 40 lei
  • adulți, S-D: 50 lei
  • copii sub 14 ani, L-D: 30 lei

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.