Acum ai unde să mergi la piscină. Cea mai cool piscină din Galați și Brăila

3
DCIM100MEDIADJI_0004.JPG

În sezonul estival cel mai căutat loc de recreere este cu siguranță o piscină în Brăila și Galați. Dar mergem la o piscină oarecare? Categoric nu! Cea mai cool piscină în Brăila și Galați este cu siguranță

Amplasarea Piscinei Bacsoridana
Piscina Bacsoridana, cu o suprafață generoasă de 2000 mp, îți întâmpină clienții cu servicii de cea mai înaltă calitate. Aflată la o distanță de 80 de kilometri față de Brăila, 60 de kilometri față de municipiul Galați și 20 de kilometri față de Tecuci, piscina este situată în Comuna Valea Mărului, Strada Prof. Dr. Marcel Crihană, Numărul 21. Piscina a fost inaugurată în 2018, iar de atunci principala activitate este aceea de a oferi experiențe premium celor ce aleg să își petreacă timp de calitate aici. 

 

Detaliile care fac diferența
Un detaliu care contează atunci când o piscină în Brăila și Galați la care să mergi este acela de a putea petrece timp de calitate alături de familie și de cei dragi. Piscina Bacsoridana este dotată cu u bazin pentru adulți și unul pentru copii, pentru ca distracția să fie garantată pentru toată lumea. Bazinul pentru adulți are o suprafață de 860 mp, iar adâncimea apei este variabilă între 0,60 m și 1,90 m. Bazinul destinat celor mai mici vizitatori ai piscinei are o adâncime de 0,50 m și se întinde pe o suprafață de 60 mp, fiind separat de bazinul pentru adulți. Pentru că piscina Bacsoridana acordă o atenți deosebită calității apei în care clienții de scaldă, aceasta este tratată constant cu formule profesionale care nu afectează în vreun fel pH-ul pielii. Pentru ca experiența să fie una completă, la piscina Bacsoridana vei găsi un restaurant ce prepară meniuri speciale de servit la piscină. Ce presupune asta? Mâncăruri rapide și delicioase care pot fi servite în unul din cele 6 foișoare care au o capacitate de 10 persone, fiecare. Pe lângă variantele clasice de mâncăruri pregătite la grătar, precum coasta de porc BBQ sau pulpa de pui la grill, care nu costă mai mult de 35 lei o porție zdravană, meniul îți mai oferă și alte posibilități. Legendarul burger BACSORIDANA, preparat cu carne de vită Angus, dulceață de ceapă, brânză Chedar și clasicul sos BBQ, te va încânta cu gustul deosebit. Și toate acestea pentru doar 32 lei. Dacă îți dorești ca răsfățul să fie complet poți opta pentru o porție de gogoși cu fructe de pădure sau ciocolată la desert. Costă doar 5 lei. Dar ce merge cel mai bine pentru a fi savurat pe malul piscnei dacă nu un cocktail răcoritor. Încearcă cocktail-ul non alcoolic Cinderella și experiența va fi cu siguranță una completă. 

Siguranța pe primul loc
Așa cu am mai spus și mai devreme, cea mai cool piscină în Brăila și Galați, piscina Bacsoridana, acordă o atenție sporită siguranței. Piscina este dotată cu o parcare privată pentru clienți. Interiorul piscinei este doatat cu sistem de supraveghere, pentru a putea preîntâmpina orice incident neplăcut. Acest detaliu este foarte important, comparativ cu alte locații asemănătoare. Un salvamar supraveghează pe tot timpul programului piscinei ca totul să fie în regulă și să nu existe evenimente nedorite. Siguranță deosebită este acordată și bunurilor cu care clienții vin la piscină. Aceasta este dotată cu vestiare pentru ambele sexe, unde pot fi depozitate lucrurile importante. În apropierea vestiarelor există dușuri și toalete pentru că igiena este un aspect foarte important, demn de luat în calcul.

Reguli demne de luat în considerare
Cea mai importantă regulă de care trebuie să ținem cont inițial este aceea de a respecta ținuta obligatorie pentru acest tip de locație. Accesul nu este permis persoanelor decât dacă au un costum de baie. De asemenea, este interzis accesul la piscină acompaniați de animalele de companie.

Cursuri de înot pentru copii
Ca să fie totul perfect, piscina Bacsoridana pune la dispoziția celor mici cursuri de înot. Tu te relaxezi liniștit pe șezlong în timp ce al tău junior asimilează noțiunile de bază ale sportului ce îl ajută să se dezvolte cel mai frumos și armonios. Vei împusca astfel doi iepuri dintr-o lovitură. Tu profiți de timpul tău liber iar cel mic se distrează învățând să înoate.

Servicii de cea mai înaltă calitate
Asta este ceea ce promite piscina Bacsoridana încă de la bun început. Întreaga echipă este condusă de ideea unui lucru bine făcut. Echipa Bacsoridana este una creativă, condusă de pasiune. Misiunea echipei este aceea de a avea o atitudine onestă față de oaspeți și de a le întrece acestora așteptările. Dacă ai un eveniment pe care dorești să îl organizezi într-un mod inedit, alege această locație. Pentru a scăpa de griji, echipa piscinei Bacsoridana te va ajuta să organizezi un eveniment inedit. Înaintea costurilor, echipa pune întotdeauna calitatea serviciilor și satisfacerea cerințelor clientului. Dacă îți dorești să organizezi un eveniment aici, poți afla mai multe detalii referitoare la prețuri dar și la serviciile oferite de pe site.

Te-am convins că cea mai cool piscină în Brăila și Galați este Bacsoridana? Povestește-ne experiența ta după ce le-ai trecut pragul.

3 COMENTARII

  1. Galatiul si Braila nu au piscina. Cu dunarea langa ei, incompetentii din conducere nu sunt in stare sa faca un strand. Avem piscine din cauciuc de la dedeman. Deci, repet, nici Galatiul si nici Braila nu au piscina !! Corectati titlul !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.