Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi

Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi

29681
0
DISTRIBUIȚI
Piscine din Brăila și Galați

Pe lângă multiplele beneficii pe care înotul le aduce sănătății, acesta te ajută să ai o formă fizică de invidiat pentru că tonfică atât mușchii pectorali cât și fesele. Relaxează-te făcând mișcare, pentru că în acest fel îți vei îmbunătăți starea de bine.

Piscina Bacsoridana Valea Mărului
Piscina Bacsoridana este punctul de atracție al județului Galați în timpul verii și nu numai. Inaugurată în 2018, Piscina Bacsoridana are o suprafață totală de 2000 mp și vine în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate. Piscina Bacsoridana poate fi găsită ușor la adresa: Str. Prof. Dr. Marcel Crihana, Numărul 21, Comuna Valea Mărului, Judet Galați. Piscina se află la o distanță de circa 60 km față de mun. Galați și la o distanță de 20 km față de Mun. Tecuci. Programul de Marți până Vineri al acestei piscine este în intervalul 10:00-20:00. Tariful de intrare pentru adulți este de 40 lei/persoană. Copiii sub 14 ani trebuie să achite tariful de intrare de 30 lei. Sâmbăta și Duminica, piscina este deschisă publicului în intervalul 09:00-19:00. Prețul de intrare pentru adulți este de 50 lei iar pentru copii prețul de intrare este de 30 lei. Mai multe delatii aici

Piscina BACSORIDANA este cea mai mare piscină din Județul Galați

Complex Stejarul Galați
Piscina Complexului Stejarul, Galați te așteaptă zilnic în sezonul estival să petreci clipe de neuitat. Piscina este deschisă de luni până duminică iar tarifele diferă în funcție de zilele săptămânii. Tarifele pentru adulți sunt de 40 lei/persoană în timpul săptămânii și 50 lei în weekend. Acest tarif include șezlongul, salteaua și prosopul. Aceste tarife sunt valabile și pentru copiii cu vârste de peste 10 ani. Copiii cu vârste până la 5 ani au accesul gratuit atât în cursul săptămânii cât și în weekend, dar nu primesc șezlong, saltea sau prosop. Copii cu vârste cuprinse între 5 și 10 ani trebuie să achite biletul în valoare de 20 lei în cursul săptămânii și 25 lei în weekend. Pentru ca aceștia achită doar jumătate din prețul biletului unui adult, vor primi doar prosop. Întregul regulament de acces la piscina Complexului Stejarul, Galați poate fi consultat accesând site-ul locației.

Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

Piscina Casa Nicorești
Situată la doar 15 km de Tecuci, Galați, și la 30km de Focșani, “Casa Nicorești” este cea mai nouă și exclusivistă piscină pentru adulți și copii. Piscina Casa Nicorești este deschisă lunea între orele 12:00-19:00 și de marți până duminică între orele 09:00-19:00. Tarifele de intrare de luni până joi sunt de 30 lei, vinerea – 40 lei, iar sâmbăta și duminica 50 lei/persoană. Copiii între 0 și 3 ani au intrarea gratuită și sunt așteptați cu o minipiscină dedicată lor, cu adâncimea de 35-45 cm, cu spațiu de joacă, leagăne, căsuță în copac și tobogan. Tariful pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 și 12 ani este de 30 lei în orice zi a săptămânii. Piscina îți pune la dispoziție o ambianță relaxantă și te așteaptă cu cocktail-uri delicioase care să completeze minunata atmosferă. Pentru alte informații, poți apela 0766226466.

Viva Club Galați
Piscina exterioară Viva Club promite momente relaxante dacă alegi această locație pentru a te bucura împreună cu familia și prietenii de razele soarelui și atingerea blândă a apei. Piscina exterioară are o suprafață de 420 mp, iar copii se pot bucura în voie, având acces la o piscină dedicate lor. Programul piscinei Viva Club este accesbil atât în weekend cât și în timpul săptămânii, iar prețurile practicate sunt la îndemână.

De luni până vineri, prețul unui bilet pentru copii între 7 și 12 ani și studenți este de 15 lei, în baza carnetului de elev/student. Prețul de intrare pentru adulți în timpul săptămânii este de 20 lei. Sâmbăta și Duminica prețul de intrare la piscină pentru elevi 7-12 ani și stundenți este de 25 lei. Adulții trebuie sa plătească biletul de intrare care în weekend costă 25 lei. Zilnic, copiii cu vârste curpinse între 0 și 6 ani au accesul gratuit. Mai multe detalii poți afla vizitând pagina de Facebook a Viva Club Galați.

Centrul delfinul Galați
Centrul delfinul Galați promovează sănătatea prin înot. Piscina interioară are o suprafață de 165 mp și adâncimea acesteia variază între 70 și 160 cm. Aceasta este dotată cu sisteme de înot contra curentului, cascade cervicale, jacuzzi, sistem de climatizare și încălzire a apei. Instructorii certificați sunt gata să inițieze în arta înotului atât copiii cât și adulții interesați. Centrul delfinul Galați oferă programe personalizate pentru femeile însărcinate și pentru copii începând de la 4 luni de viață. Mai multe informații poți obține de pe pagina de Facebook.

Piscina Side by Side Galați
Atunci când ești în căutare de piscine din Brăila și Galați, ia în calcul piscina Side by Side Galați. Calitatea serviciilor și confortul pe care le vei întâni aici te vor face cu siguranță să revii. Piscina este amplasată într-o zonă liniștită cu o ambianță plăcută. Adâncimea bazinului variază între 1,40-1,80 m și este prevăzut cu un sistem performant de filtrare a apei. Din păcate, în sezonul estival 2019 Piscina Side by Side Galați va fi închisă pentru activități administrative.

Piscina Piticot Galați 
Piscina Piticot Galați are ca principal scop să îi ajute pe cei mici să iubească apa și sporturile acvatice. Pentru a reuși cel mai bine acest lucru, personalul calificat al piscinei Piticot Galați a creat abonamente speciale. Abonamentul format de 4 ședințe se numește “Somn” și prețul lui este de 120 lei. Abonamentul de 6 ședințe, denumit “Știucă”, are prețul de 160 lei, abonamentul “Delfin” format din 8 ședințe constă 200 lei. Cel mai complex abonament este format din 12 ședințe, poartă denumire de “Rechin” și are prețul de 240 lei. Toate abonamentele au ca termen de valabilitate 30 zile. Mai multe detalii poți afla de pe pagina de Facebook.

Baia Comunală Galați
Program: 15:30 – 21:00; Adresa: Str. Basarabiei, nr. 26, Tel.: 0336 401 131.
Tarif: 13 lei/ora; Abonamente: 75 lei – 195 lei

Unique Garden Brăila
Unique Garden este o oază de liniște într-un oraș atât de aglomerat. Muzica ambientală, băuturi reci, mâncarea din restaurantul propriu, servită lângă piscină sau pe terasa răcoroasă, sunt asigurate de personalul ospitalier al localului. Pentru a-ți rezerva din timp un șezlong apelează la 0737 689 696. Programul Unique Garden este de Luni până Duminică în intervalul 09:00-23:00. Tarfiul de intrare la piscină pentru un adult este de 30 lei în timpul săptămânii, Luni-Joi, iar de Vineri-Duminică, 40 lei. Tarfiul include un șezlong. Copiii cu vârste de până la 7 ani, au acces gratuit. Adâncimea piscinei pentru adulți este de 1,30-1,70 m. Piscina pentru copii are o adâncime de 0,60 m.

Club Ra Ay Sport&Spa Brăila
Piscina este punctul de atrație al Club Ra Ay Sport&Spa. Design-ul modern și facilitățile pe care le pune la dispoziție face ca această locație să poată fi luată în considerare atunci când căutăm piscine din Brăila și Galați. Adâncimea apei este de 1,90 m și temperatura este în permanență de 30 de grade. Toate elementele cu care este dotată piscina sunt gândite special pentru ca tu să petreci aici clipe memorabile în compania celor dragi. Mai multe informații privitoare la programul Clubului Ra Ay Sport&Spa poți găsi pe pagina de Facebook.

Ștrand ADM Club Brăila
Ștrand ADM Club Brăila a fost recent redeschis și este gata să își primească oaspeții în condiții deosebite. Ștrandul a fost recent și este acum dotată cu bar și terasă pentru a completa atmosfera relaxantă pe care o vei resimți pe malul apei. Prețul de intrare pentru un adult în timpul săptămânii este de 25 lei. În weekend prețul biletului pentru adulți este de 35 lei. Aceste prețuri includ și șezlongul. Copiii cu vârste de până la 7 ani însoțiți de părinți au accesul gratuit. Copiii cu vârste mai mari de 7 ani trebuie să plătească prețul de 15 lei pentru intrare iar șezlongul nu este inclus. Mai multe detalii poți obține sunând la 0766 703 374.

Club Sportiv R.A.M. Swimming Team Brăila
Oferă cursuri de iniţiere pentru copii după următorul orar:
– Colaci: Luni – Vineri 17:00 – 18:00
– Avansaţi: Luni – Vineri 18:00 – 19:00
Preţuri: 5 şedinţe – 100 lei; 10 şedinţe – 200 lei

Daca te-ai hotarat sa mergi la piscine în Brăila și Galați, e bine sa alegi un costum de baie confortabil. Pentru inotul in aer liber este de asemenea importanta folosirea unei lotiuni cu protectie UV. Pentru cei care nu stapanesc prea bine secretele inotului, un instructor poate da un ajutor important.

*** Informaţiile din acest articol sunt informative şi sunt actualizate la câteva luni. Pentru a confirma tarifele şi programul fiecărei piscine te rugăm să accesezi linkurile din articol sau să apelezi numerele de telefon disponibile.

Citește și articolul: Vizitează Grădina Zoologică din Brăila – un loc preferat de cei mici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.