Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi

3
Piscine din Brăila și Galați

Pe lângă multiplele beneficii pe care înotul le aduce sănătății, acesta te ajută să ai o formă fizică de invidiat pentru că tonfică atât mușchii pectorali cât și fesele. Relaxează-te făcând mișcare, pentru că în acest fel îți vei îmbunătăți starea de bine.

Articol actualizat pe 01.07.2021

Plaja Dunărea
Plaja va fi deschisă pentru public sâmbătă, 31 iulie 2021, la ora 9.00. Tarifele de acces la baza de agrement sunt astfel: intrarea la Aqua Park adulți – 35 de lei, de luni până joi, și 50 de lei de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de luni până joi, și 25 de lei de vineri până duminică; intrarea la plaja de nisip adulți – 15 lei, de luni până joi, și 20 de lei, de vineri până duminică, iar copiii între 7 și 14 ani – 10 de lei, de luni până duminică. Copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă. Orarul de funcționare va fi de luni până duminică, între orele 9.00 și 21.00, iar accesul se va face pe la intrarea principală, dinspre Uzina de Apă.

Piscina Bacsoridana Valea Mărului
Piscina Bacsoridana este punctul de atracție al județului Galați în timpul verii și nu numai. Inaugurată în 2018, Piscina Bacsoridana are o suprafață totală de 2000 mp și vine în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate. Piscina Bacsoridana poate fi găsită ușor la adresa: Str. Prof. Dr. Marcel Crihana, Numărul 21, Comuna Valea Mărului, Județ Galați. Piscina se află la o distanță de circa 60 km față de mun. Galați și la o distanță de 20 km față de Mun. Tecuci. Programul de Marți până Vineri al acestei piscine este în intervalul 10:00-20:00. Tariful de intrare pentru adulți este de 40 lei/persoană. Copiii sub 14 ani trebuie să achite tariful de intrare de 30 lei. Sâmbăta și Duminica, piscina este deschisă publicului în intervalul 09:00-19:00. Prețul de intrare pentru adulți este de 50 lei iar pentru copii prețul de intrare este de 30 lei. Mai multe detalii aici.

Piscina BACSORIDANA este cea mai mare piscină din Județul Galați

Complex Stejarul Galați
Piscina Complexului Stejarul, Galați te așteaptă zilnic în sezonul estival să petreci clipe de neuitat. Piscina este deschisă de luni până duminică de la 9:00 la 18:00. Tarifele pentru adulți sunt de 50 lei/persoană de luni până duminică. Copiii cu vârste până la 5 ani au accesul gratuit şi între 5 – 10  ani plătesc jumătate din tarif. În preț este inclus accesul la piscină, șezlongul și salteaua. Nu se fac rezervari. Pentru siguranța dumneavoastră vă este indicat să veniți cu prosopul personal. Întregul regulament de acces la piscina Complexului Stejarul, Galați poate fi consultat accesând site-ul locației.

Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

Deliria Gârboavele
Scopul declarat este relaxarea prin petrecerea unor clipe de neuitat. De la mic la mare, cu toții se pot desfăta cu diverse specialități culinare, mâncăruri tradiționale ori salate. Nu lipsesc nici răcoritoarele ori băuturile alcoolice. Complexul Deliria are 350 Șezlonguri, 7 tobogane cu apă pentru adulți și copii, 2 zone cu dușuri exterioare, 2 piscine cu o suprafață totală de 1000 metri pătrați, PoolBar, foișor în aer liber și încă câteva surprize. Copiii cu vârsta de până 10 ani au acces gratuit, iar copiii între 10-14 ani vor plăti 20 de lei. Copiii peste 14 ani și adulți trebuie să plătească intrarea de 100 de lei. De luni până joi în tarif este inclusă și o consumație de 30 de lei. Aceasta nu este inclusă în zilele de weekend. 

Beluga Pool 

Programul de funcționare al piscinelor Beluga Pool este de luni până duminică, în intervalul orar 09:00 – 18:00, iar restaurantul Beluga Pool Bar & Grill funcționează în intervalul orar 09:00- 18:00 În afară orelor de program accesul în incinta complexului este strict interzis.
Pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de programul de funcționarea piscinelor Beluga Pool sau a cazurilor de supraaglomerare a piscinei, conducerea Beluga Pool sugerează rezervarea în prealabil a sezlongurilor, prin apel telefonic la numărul: 0336.911/Tasta 2. Rezervările sunt valabile până la orele 09:30.
Accesul la piscină se face în limita locurilor disponibile, maxim egal cu numărul sezlongurilor din locație, la care se adaugă locurile pe baldachine.
– În cazul în care părășiți locația mai mult de 5 minute, la întoarcere va trebui să reachitati valoarea biletului. Contravaloarea bonului fiscal emis nu se poate returna.
– În cazul în care nu sunt locuri disponibile la piscină și se dorește așteptarea pe terasă restaurantului Beluga Pool până la eliberarea unui șezlong, prețul biletului se plătește integral. Tarifele practicate de piscinele Beluga Pool de luni până joi 50 lei până la ora 14:00 și 30 lei după ora 14:00 pentru șezlong, 120 lei 2 persoane baldachin, copii 7-14 ani 25 lei. De Vineri – Duminică prețul pentru un șezlong este de 70 lei, baldachin 160 lei și copii între 7- 14 ani vor plăti 35de lei.  Vezi aici lista completă de prețuri.

UCI Events
UCI Events este locul ideal pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia și prietenii. Adresa noii piscine este pe Strada Garofiței nr. 1A, Galați. Programul începe la ora 9:00. Intrarea este 50 de lei luni – joi, vineri/ sâmbătă/ duminică este 70 de lei iar copiii sub 6 ani au intrarea gratuită. Pentru clienți se asigură loc de parcare fără taxă. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să trimiteți un mesaj pe pagina de Facebook sau să sunați la numărul de telefon 0755 846 843.

Piscina Casa Nicorești
Situată la doar 15 km de Tecuci, Galați, și la 30km de Focșani, “Casa Nicorești” este cea mai nouă și exclusivistă piscină pentru adulți și copii. Piscina Casa Nicorești este închisă lunea și de marți până duminică între orele 10:00-19:00. Tarifele de intrare de marți până joi sunt de 50 lei adulți și 30 lei copiii între 3 și 12 ani, 50 lei vineri, sâmbăta și duminică adulți și copii. Copiii între 0 și 3 ani au intrarea gratuită și sunt așteptați cu o minipiscină dedicată lor, cu adâncimea de 35-45 cm, cu spațiu de joacă, leagăne, căsuță în copac și tobogan. Piscina îți pune la dispoziție o ambianță relaxantă și te așteaptă cu cocktail-uri delicioase care să completeze minunata atmosferă. Pentru alte informații, poți apela 0766226466.

Centrul delfinul Galați
Centrul delfinul Galați promovează sănătatea prin înot. Piscina interioară are o suprafață de 165 mp și adâncimea acesteia variază între 70 și 160 cm. Program de funcționare: 9:00 – 22:00 de luni până sâmbătă. Aceasta este dotată cu sisteme de înot contra curentului, cascade cervicale, jacuzzi, sistem de climatizare și încălzire a apei. Instructorii certificați sunt gata să inițieze în arta înotului atât copiii cât și adulții interesați. Centrul delfinul Galați oferă programe personalizate pentru femeile însărcinate și pentru copii începând de la 4 luni de viață. Mai multe informații poți obține de pe pagina de Facebook.

Piscina Piticot Galați 
Piscina Piticot Galați are ca principal scop să îi ajute pe cei mici să iubească apa și sporturile acvatice. Pentru a reuși cel mai bine acest lucru, personalul calificat al piscinei Piticot Galați a creat abonamente speciale. Abonamentul format din 4 ședințe se numește “Somn” și prețul lui este de 200 lei. Abonamentul “Delfin” format din 8 ședințe costă 350 lei. Cel mai complex abonament este format din 12 ședințe, poartă denumire de “Rechin” și are prețul de 240 lei. Toate abonamentele au ca termen de valabilitate 30 zile. Mai multe detalii despre program poți afla de pe pagina de Facebook.

Baia Comunală Galați
Program: 15:30 – 21:00; Adresa: Str. Basarabiei, nr. 26, Tel.: 0336 401 131.
Tarif: 13 lei/ora; Abonamente: 75 lei – 195 lei

Unique Garden Brăila
Unique Garden este o oază de liniște într-un oraș atât de aglomerat. Muzica ambientală, băuturi reci, mâncarea din restaurantul propriu, servită lângă piscină sau pe terasa răcoroasă, sunt asigurate de personalul ospitalier al localului. Pentru a-ți rezerva din timp un șezlong apelează la 0737 689 696. Programul Unique Garden este de luni până duminică în intervalul 09:00-22:00. Tariful de intrare la piscină pentru un adult este de 50 lei. Tariful include un șezlong şi un voucher pe care îl veţi solicita la intrare în valoare de 20 de lei, aplicabil pe orice produs din bucătărie. Copiii cu vârste de până la 7 ani, au acces gratuit. Adâncimea piscinei pentru adulți este de 1,30-1,70 m. Piscina pentru copii are o adâncime de 0,60 m.

Club Ra Ay Sport&Spa Brăila
Piscina este punctul de atracție al Club Ra Ay Sport&Spa. Design-ul modern și facilitățile pe care le pune la dispoziție face ca această locație să poată fi luată în considerare atunci când căutăm piscine din Brăila și Galați. Adâncimea apei este de 1,90 m și temperatura este în permanență de 30 de grade. Toate elementele cu care este dotată piscina sunt gândite special pentru ca tu să petreci aici clipe memorabile în compania celor dragi. Mai multe informații privitoare la programul Clubului Ra Ay Sport&Spa poți găsi pe pagina de Facebook.

Ștrand ADM Club Brăila
Ștrand ADM Club Brăila a fost recent redeschis și este gata să își primească oaspeții în condiții deosebite. Ștrandul a fost recent și este acum dotată cu bar și terasă pentru a completa atmosfera relaxantă pe care o vei resimți pe malul apei. Prețul de intrare pentru un adult de luni până joi este de 25 lei, baldachinul de 2 persoane este 70 lei. Vineri/ sâmbătă/ duminică prețul biletului pentru adulți este de 35 lei, baldachinul de 2 persoane este 90 de lei. Aceste prețuri includ și șezlongul. Copiii cu vârste de până la 7 ani însoțiți de părinți au accesul gratuit. Copiii cu vârste mai mari de 7 ani trebuie să plătească prețul de 15 lei pentru intrare iar șezlongul nu este inclus. Adâncimea apei piscină adulți (1.30 – 1.80 m ) iar adâncimea apei piscină copii 0.40 m. Mai multe detalii poți obține sunând la 0766 703 374.

Club Sportiv R.A.M. Swimming Team Brăila
Oferă cursuri de iniţiere pentru copii după următorul orar:
– Începători: Luni – Vineri 17:00 – 18:00, Sâmbătă- Duminică: 13:00 – 14:00 
– Avansaţi: Luni – Vineri 18:00 – 19:00
Preț 10 ședințe: 330 lei, 1 ședință: 40 de lei.

Detalii la telefon 0724 070 709/ 0751 344 805 sau pe pagina de Facebook.

Dacă te-ai hotărât sa mergi la piscine în Brăila și Galați, e bine sa alegi un costum de baie confortabil. Pentru înotul în aer liber este de asemenea importantă folosirea unei loțiuni cu protecție UV. Pentru cei care nu stăpânesc prea bine secretele înotului, un instructor poate da un ajutor important.

*** Informațiile din acest articol sunt informative şi sunt actualizate la câteva luni. Pentru a confirma tarifele şi programul fiecărei piscine te rugăm să accesezi linkurile din articol sau să apelezi numerele de telefon disponibile.

Citește și articolul: Vizitează Grădina Zoologică din Brăila – un loc preferat de cei mici

3 COMENTARII

    • Buna ziua! Asteptam noile masuri instituite de Guvernul Romaniei in privința pandemiei. Momentan, nu este permis accesul la piscine. Urmariti site-ul nostru pentru actualizări!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.