Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi

6
Piscine din Brăila și Galați

Dacă nu ai timp să ajungi pe litoral anul acesta, o alternativă excelentă pentru a te bucura de sosirea verii este să te relaxezi la o piscină. În Galați și Brăila se regăsesc numeroase opțiuni de piscine, oferind diverse facilități și gamă variată de prețuri. Descoperă în articolul de mai jos variantele disponibile.

Articol actualizat pe 13.07.2023

epantofi.ro

Urmarește-ne și pe: InstagramFacebookTwitterTelegram

Hangar PUB & POOL Brăila

Perfectă pentru oricine, cu loc de joacă, piscină pentru copii, pool bar, terasă pentru servirea mesei, meniu variat de food & drinks, Hangar Pool promite multă relaxare, muzică bună și timp petrecut frumos.

Ai program în fiecare zi, luni de la 12:00 – 22:00, iar marți-duminică de la 9:00 – 22:00.

answear.ro

Prețuri:
– Luni – Vineri: 35 lei (adulți)
– Sâmbătă – Duminică: 50 lei (adulți)
* Copiii până în 6 ani – intrare gratuită
* Copiii 6-14 ani – 20 lei (luni-vineri)
* Copiii 6-16 ani – 30 lei (sâmbătă-duminică)

Piscina este la ieșirea din Vidin spre Baldovinești. Locația este ușor de găsit pe Waze și Google Maps.

Adresă: Str Zagna nr. 28, Baldovinești, Brăila

Info și rezervări la 073813333.

Plaja Dunărea

Tarifele de acces la baza de agrement Plaja Dunărea, în perioada iunie-iulie, sunt următoarele:

 • intrarea la Aqua Park adulți – 40 de lei, de marți până duminică.
 • intrarea copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de marți până duminică.
 • copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

În august tarifele sunt următoarele:

 • intrarea la Aqua Park adulți – 40 de lei, de marți până vineri și 60 de lei sâmbătă – duminică.
 • intrarea copiii între 7 și 14 ani – 20 de lei, de marți până vineri și 30 de lei sâmbătă – duminică.
 • copiii cu vârsta până în 7 ani au intrarea liberă.

25 lei este suma pentru garanția brățării de acces. Garanția se va restituii în momentul predării brățării. Dacă brățara nu va fi restituită în ziua în care a fost achitată, suma nu se va restitui.

Accesul după ora 18:00 este de 20 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii.

Update: Două noi piscine sunt au fost amenajate la Plaja Dunărea care a devenit un loc plăcut pentru petrecerea timpului liber în sezonul estival, grație investițiilor realizate deja de către Primăria municipiului Galați. Deschiderea va avea loc pe 15 iunie 2023.

Fiecare piscină va avea suprafața de 5×10 metri și adâncimea de 1,4 metri. Costurile sunt de circa 600.000 de lei, iar lucrările sunt realizate de asocierea firmelor „Zone Sport Tech” și „Pelas”. Lucrările se vor încheia în maxim două luni.
Plaja Dunărea a fost adusă la noi standarde și a fost redeschisă în anul 2021, după o investiție de 6 milioane de euro realizată de către Primăria municipiului Galați. Astfel, plaja dispune deja de un bazin cu valuri, o piscină de relaxare cu tobogan pentru adulți, o piscină pentru copii dotată cu un ansamblu de tobogane. Plaja este dotată și cu umbrele, șezlonguri, hamace, perne puf pentru plajă, colace single și duble. De asemenea, există și o zonă de food, unde periodic sunt organizate diverse evenimente.
 

Piscina Bacsoridana Valea Mărului

Piscina Bacsoridana este punctul de atracție al județului Galați în timpul verii și nu numai. Inaugurată în 2018, Piscina Bacsoridana are o suprafață totală de 2000 mp și vine în întâmpinarea clienților cu servicii de cea mai înaltă calitate. Piscina Bacsoridana poate fi găsită ușor la adresa: Str. Prof. Dr. Marcel Crihana, Numărul 21, Comuna Valea Mărului, Județ Galați. Piscina se află la o distanță de circa 60 km față de mun. Galați și la o distanță de 20 km față de Mun. Tecuci.

Programul de marți până vineri al acestei piscine este în intervalul 10:00-20:00, iar sâmbăta și duminica, piscina este deschisă publicului în intervalul 09:00-19:00. Tarife:

 • Adulți – 50 lei (marți – vineri)/ 60 lei (sâmbătă – duminică)
 • Copiii de la 4 – 14 ani – 30 lei (marți – duminică)
 • Copiii până în 3 ani au intrarea gratuită. Mai multe detalii aici.

Piscina BACSORIDANA este cea mai mare piscină din Județul Galați

Este important să mergi la piscină? Iată ce avantaje aduc sporturile în apă

Deliria Gârboavele

Complexul Deliria are 350 șezlonguri, 7 tobogane cu apă pentru adulți și copii, 2 zone cu dușuri exterioare, 2 piscine cu o suprafață totală de 1000 metri pătrați, PoolBar, foișor în aer liber și încă câteva surprize.

Programul este zilnic, de la 09:00 – 19:00. Tarife:

 • Copiii până la 10 ani: gratuit
 • Copiii între 10 și 14 ani: 50 de lei în toate cele 7 zile ale săptămânii (de luni până duminică)
 • Cei peste 14 ani și adulții: 70 de lei de luni până vineri (inclusiv)
 • Cei peste 14 ani și adulții: 100 de lei în zilele de sâmbătă și duminică

Apa încălzită în piscina pentru copii. Plata se poate face și cu vouchere de vacanță. Contact: 0754 858 161.

Beluga Pool 

Programul de funcționare al piscinelor Beluga Pool este de luni până duminică, în intervalul orar 09:30 – 19:00. Tarifele după ora 15 sunt următoarele:
 
– Adult (șezlong): 30 lei (luni – vineri)/ 60 lei (sâmbătă – duminică)
– Copii 7 – 14 ani: 20 lei (luni – vineri)/ 30 lei (sâmbătă – duminică)
– Copiii sub 7 ani au intrarea gratuită.
 
Tarifele după ora 9:30 sunt următoarele:
 
– Adult (șezlong): 50 lei (luni – vineri)/ 60 lei (sâmbătă – duminică)
– Baldachin (2 persoane): 120 lei (luni – vineri)/ 150 lei (sâmbătă – duminică)
– Copii 7 – 14 ani: 30 lei (luni – vineri)/ 40 lei (sâmbătă – duminică)
 
Pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de programul de funcționarea piscinelor Beluga Pool sau a cazurilor de supraaglomerare a piscinei, conducerea Beluga Pool sugerează rezervarea în prealabil a șezlongurilor, prin apel telefonic la numărul: 0336.911/Tasta 2. Rezervările sunt valabile până la orele 09:30.

Accesul la piscină se face în limita locurilor disponibile, maxim egal cu numărul șezlongurilor din locație, la care se adaugă locurile pe baldachine.

În cazul în care părăsiți locația mai mult de 5 minute, la întoarcere va trebui să reachitați valoarea biletului. Contravaloarea bonului fiscal emis nu se poate returna.

În cazul în care nu sunt locuri disponibile la piscină și se dorește așteptarea pe terasă restaurantului Beluga Pool până la eliberarea unui șezlong, prețul biletului se plătește integral.

UCI Events

UCI Events este locul ideal pentru petrecerea timpului liber împreună cu familia și prietenii. Adresa noii piscine este pe strada Garofiței nr. 1A, Galați. Programul este de luni până duminică între 9:00 – 18:00.

Vă rugăm să trimiteți un mesaj pe pagina de Facebook sau să sunați la numărul de telefon 0755 846 843 pentru mai multe detalii referitoare la prețuri și rezervări.

Piscina Casa Nicorești

Situată la doar 15 km de Tecuci, Galați, și la 30 km de Focșani, „Casa Nicorești” funcționează de marți până duminică între orele 10:00-19:00. Tarifele de intrare:

 • Adulți: 50 lei
 • Copii 3 – 12 ani: 30 lei

  Copiii între 0 și 3 ani au intrarea gratuită și sunt așteptați cu o minipiscină dedicată lor, cu adâncimea de 35-45 cm, cu spațiu de joacă, leagăne, căsuță în copac și tobogan. Piscina îți pune la dispoziție o ambianță relaxantă și te așteaptă cu cocktail-uri delicioase care să completeze minunata atmosferă. Pentru alte informații, poți apela 0766226466.

Didona B Șendreni

Programul de funcționare este în fiecare zi de la 09:00 – 20:00.

Pentru detalii cu privire la tarife și rezervări vă rugăm sunați la numărul 0758252461.

Unique Garden Brăila

Unique Garden este o oază de liniște într-un oraș atât de aglomerat. Muzica ambientală, băuturi reci, mâncarea din restaurantul propriu, servită lângă piscină sau pe terasa răcoroasă, sunt asigurate de personalul ospitalier al localului.

Programul Unique Garden este de luni până duminică în intervalul 09:00-22:00. Tarife:

 • Șezlong – 60 lei (luni – joi)/ 80 lei (vineri – duminică)
 • Baldachin – 150 lei (luni – joi)/ 190 (vineri – duminică)

Prețurile șezlongurilor includ un voucher de 20 de lei, valabil la restaurantul incintei.

Prețurile baldachinelor includ 2 vouchere de 20 de lei, valabile la restaurantul piscinei. Numărul de persoane admise maxim pe un baldachin este de 3. 

Pentru a-ți rezerva din timp un loc apelează la 0737 689 696.

Club Ra Ay Sport & Spa Brăila

Piscina este punctul de atracție al Club Ra Ay Sport & Spa. Design-ul modern și facilitățile pe care le pune la dispoziție face ca această locație să poată fi luată în considerare atunci când căutăm piscine din Brăila și Galați. Adâncimea apei este de 1,90 m și temperatura este în permanență de 30 de grade. Toate elementele cu care este dotată piscina sunt gândite special pentru ca tu să petreci aici clipe memorabile în compania celor dragi. Vă rugăm să apelați numărul 0738 668 866 pentru mai multe detalii cu privire la rezervări și prețuri. 

Ștrand ADM Club Brăila

Ștrand ADM Club Brăila a fost recent redeschis și este gata să își primească oaspeții în condiții deosebite. Vă rugăm apelați numărul 0766 703 374 pentru rezervări și lista completă de prețuri.

Paja Alma

Aflat pe malul Lacului Sărat și înconjurat de pădure, Alma Health & Spa Retreat este un complex balnear premium ce s-a deschis în primăvara anului 2022.

Vara, Alma Health & Spa Retreat devine o destinație de sezon pentru întreaga familie. În timp ce părinții se relaxează la spa, la piscină sau pe șezlongurile de pe plaja privată, cei mici explorează parcul acvatic cu tobogane și piscina sau descoperă surprizele pregătite la “Neverland”, locul de joacă special amenajat pentru ei. Pentru iubitorii vacanțelor active, am pregătit un teren multisport, unde vor putea juca fotbal, tenis și baschet cu prietenii. Restaurantele pe plajă, cu terasă și vedere spectaculoasă către lac, o cramă, un beach bar și un pool bar completează decorul și cadrele vacanței perfecte de vară, într-o destinație nouă și surprinzătoare.

Cu ieșire directă la Lacu Sărat, amenajată cu nisip fin și 1000 de șezlonguri, plaja privată Alma este locul în care să-ți începi dimineața de vară. La soare, pe șezlong, cu o băutură rece, iar apa din piscină să fie la temperatura perfectă pentru o baie. Accesul la plaja privată este gratuit pentru clienții hotelului iar pentru oaspeții walk-in accesul se face prin Recepția Spa, cu brățări magnetice cu valabilitatea de o zi.

Program piscine exterioare și plajă. Deschise zilnic, între 9.00 – 18.00. Tarife:

 • Adulți și copii – 80 lei (luni – joi)/ 100 lei (vineri – duminică)
 • Copiii până la 7 ani – gratis
 • 50% discount pentru copiii între 7‑14 ani (neîmpliniți)
 

Dacă te-ai hotărât sa mergi la piscine în Brăila și Galați, e bine sa alegi un costum de baie confortabil. Pentru înotul în aer liber este de asemenea importantă folosirea unei loțiuni cu protecție UV. Pentru cei care nu stăpânesc prea bine secretele înotului, un instructor poate da un ajutor important.

*** Informațiile din acest articol sunt informative şi sunt actualizate la câteva luni. Pentru a confirma tarifele şi programul fiecărei piscine te rugăm să accesezi linkurile din articol sau să apelezi numerele de telefon disponibile.

Citește și articolul: Vizitează Grădina Zoologică din Brăila – un loc preferat de cei mici

6 COMENTARII

  • Buna ziua! Asteptam noile masuri instituite de Guvernul Romaniei in privința pandemiei. Momentan, nu este permis accesul la piscine. Urmariti site-ul nostru pentru actualizări!

 1. Salut! Acest articol este minunat! Acesta ofera informatii cruciale despre locatiile, tarifele, facilitatile si programul disponibil la piscinele din Galati si Braila si o alternativa excelenta pentru a petrece sezonul estival! Cu siguranta voi merge la Plaja Dunarea cu familia mea, deoarece ofera un cadru relaxant, iar tarifele sunt accesibile. Iti multumesc pentru aceasta informatie!

 2. Felicitări pentru articolul tău interesant despre piscinele din Galați și Brăila! Este clar că ai făcut o cercetare amănunțită și că ai adunat o mulțime de informații despre cele două locații. Sper că această informație va ajuta multă lume să-și petreacă vacanța vara aceasta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.