Pizza Fest. Vibe culinar stradal, 7-9 iunie, Grădina Publică Galați

0
438

Despre Pizza Fest, dacă nu ai auzit, cu siguranță, în scurt timp va fi ajuns la și la urechile tale. Este un concept 100% gălățean și spunem acest lucru pentru că echipa organizatoare este în totalitate din Galați.

Mai mult decât atât, aceștia aleg să îl aducă publicului gălățean care se va bucura, timp de trei zile, de vibe culinar stradal în Grădina Publică, în primul weekend al verii.

Pizza Fest este, de asemenea, un concurs est-european în cadrul căruia, pizzarii, fie ei profesioniști, reprezentându-și propriile pizzerii sau pur și simplu pasionați, dar experimentați, își pot valida cunoștințele în fața unui juriu de mare notorietate în lumea pizzei, sub egida unui regulament destul de strict și bine pus la punct.

Bineînțeles, publicul din Galați va da și el propriul verdict pentru pizza pe care organizatorul o va oferi, prin acești maeștri pizzari.

Sunt vești excelente, am putea spune, întrucât se anunță trei zile pline de Pizza Fest într-o Grădină Publică în atmosferă de festival. Trei zile care dau startul verii, într-un mod fresh, savuros și îndrăgit de toată lumea: cu pizza. Și nu orice pizza, ci una maturată, cu ingrediente atent alese, mozzarella și sos pomodoro chiar de pe meleagurile care le-au consacrat și care ne-au dat acest preparat pe care toate colțurile lumii îl iubesc în egală măsură- Italia.

Am întrebat și PR-ul și co-organizatorul evenimentului- Dana Tachici, Yellow. Creative Studio  despre ce se mai întâmplă la Pizza Fest. “Este o idee 100% a orașului. Administratorul Pizza Fest și maestrul Cătălin Secuian, echipa de organizare, majoritatea partenerilor și colaboratorilor, toți suntem din Galați. Este pentru prima data când se întâmplă asta și ne bucurăm să folosim resurse de acasă. Așa că ne dorim ce este mai bun pentru comunitatea noastră. Vom avea varietate de băuturi, deserturi, muzică și spectacol cu gust bun de pizza de la mari maeștri pizzaiolo. Cei mai mulți dintre ei vin pentru prima data la noi în oraș și abia așteptăm să îi vedem în plină desfășurare de forțe.

Puteți urmări activitatea lor, totul despre organizatori, parteneri și vendori aici și pe rețelele de socializare. Noi, toată gașca de la Explore, ne-am anunțat prezența deja și revenim, fără doar și poate cu feedback.

Ni se pare interesant, binevenit și trebuie să recunoaștem că suntem nerăbdători să ne delectăm cu pizza. Între 7 și 9 iunie, ne vedem în Grădină, așadar. La Pizza Fest!

Citește și: Ziua Municipiului Galați urmează să fie schimbată! Spune-ți și tu părerea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.