Ce ne așteaptă în cele 3 zile de Pizza Fest? între 7 și 9 iunie, Grădina Publică

0

Așa cum povesteam acum ceva timp într-un articol anterior, Pizza Fest vine cu prima sa ediție în Galați, între 7 și 9 iunie, în Grădina Publică, Galați. Organizatorii ne povesteau atunci despre trei zile de fest culinar care își propun să dea start verii, într-un mod fresh, savuros și îndrăgit de toată lumea: cu pizza.

Și nu orice pizza, ci una maturată, cu ingrediente selecționate, mozzarella și sos pomodoro atent alese de la producători italieni consacrați.
Așadar nu vom mânca orice pizza, ci una cu adevărat de calitate, făcută din respect pentru istoria ei.

Dar ce ne mai așteaptă la festival și care este programul?

Pizza Fest se desfășoară pe parcursul a trei zile- vineri, sâmbătă și duminică- între 7 și 9 iunie, de la 11:00 la 23:00.
Cuptoarele vor deja încinse la ora 11:00 și nu se vor opri până seara, timp în care ne putem relaxa în zonele de outdoor lounge special amenajate în zonele verzi.
Pe lângă pizza, ne vom mai putea bucura de varietate de deserturi, printre care clătite, cannoli sicilieni, înghețată artizanală italienească, profiterol și alte dulciuri.
Varietate ne așteaptă și la băuturi, iar dintre acestea amintim Aperol, dar și bere, sucuri, cocktailuri alcoolice, freezy juices și băuturi pe bază de cafea artizanală.

Grădina Publică va fi, în cele trei zile, plăcerea copiilor. Și nu doar datorită pizzei și a deserturilor, dar și pentru că organizatorii vor aduce pentru ei baloane Disney și activități de face painting. Se vor putea face poze, muzica nu se va opri nicio clipă, iar maeștrii pizzaiolo vor face deliciul privitorilor și al degustătorilor.

IMPORTANT! Pizza și băuturile de la bar se vor achita la punctele de plată special amenajate și pot fi ridicate de la cuptoare, respectiv bar în baza bonului eliberat la cash point-uri.
Nu mai sunt foarte multe de zis. Așteptăm pizza, așteptăm cannoli, așteptăm vara! Ne vedem la Pizza Fest!

Citește și: Street FOOD Festival revine la Galați și în 2019, cu bunătăți și concerte

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.