Pizzarela, tărâmul gustului. Transport gratuit pentru orice comandă

Pizzarela, tărâmul gustului. Transport gratuit pentru orice comandă

96
0
DISTRIBUIȚI
Pizzarela, tărâmul gustului. Transport gratuit pentru orice comandă

Te întrebi ce gust are o seară perfectă alături de familie sau de prieteni? Pornind de la premisa că un client mulțumit și sănătos este un client fericit, Pizzarela te scoate din monotonie și îți oferă prospețime și un meniu variat. Cu un blat pufos, sosuri demențial de gustoase, topping-uri perfecte și ingrediente inedite, “pizzarela” poate fi pe gustul tuturor. De fapt, dacă ajungeți să o gustați, va deveni preferata dumneavoastră cu siguranță.

Pizzarela oferă sortimente variate de pizza, pregătite cu cea mai mare atenție, pentru toate gusturile. Bucătarii au o experiență de peste șapte ani în domeniul pizzeriilor, chiar și la nivel internațional, reușind să aducă astfel, în Galați, o adevărată descoperire în domeniul gastronomic. Aluatul nu conține îndulcitori artificiali, fiind preparat cu miere de albine, iar majoritatea sosurilor sunt creațiile bucătarilor. Pizza este pregătită doar cu legume, carne sau lactate proaspete și poate satisface până și cele mai rafinate gusturi.

Noi îți propunem un meniu cu 26 de rețete, dintre care 15 sunt cele clasice, cunoscute de toți iubitorii de pizza, iar 11 sunt rețete proprii, pregătite de mâinile magice ale pizzarilor. Și ca totul să fie perfect, poți comanda o pizza chiar și pentru copilul tău. Este vorba despre un sortiment aparte cu baby spanac, smântână, piept de pui, roșii, mozzarella și porumb.

Așa-i că ți s-a făcut poftă de pizza? O poți comanda zilnic între orele 10:00-22:00, la numărul de telefon 0749. 044. 544 sau pe pagina noastră de Facebook: Pizzarela Galați. Sau intră acum pe www.pizzarela.ro și vezi meniul complet Pizzarela. Dacă nu te-am convins încă, află că transportul este gratuit, indiferent de valoarea comenzii. Vizitează-ne și pe strada Anghel Saligny la numărul 199. Pizzarela îți urează “Poftă bună!”.

S-ar putea să te interseze și articolul  Bachus: Când crama înseamnă mai mult decât un job…

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.