Plaja Dunărea, cea mai mare plajă urbană de pe malul Dunării

1

Astăzi, primarul municipuilui Galați, Ionuț Pucheanu a prezentat, în conferință de presă, proiectul Aqua Park-ului ce va fi ridicat la Plaja Dunărea.

„Lucrările au început de mai multă vreme, vorbim de demolări și curățarea terenului pentru ridicarea construcțiilor.
Piscină cu valuri, piscină pentru copii, amenajată cu tobogane pentru toate categoriile de vârstă, piscină de relaxare cu bar, care include și zonă pentru hidromasaj, dar și piscină specială pentru aterizarea de pe toboganele mari. Pentru adolescenții creativi va fi amenajată o zonă de artă urbană unde aceștia își vor putea testa talentele, va fi ridicată o scenă ce va permite organizarea unor evenimente atât pe timp de zi cât și pe timp de noapte, inclusiv proiecții de filme. Proiectul prevede și terenuri pentru sporturi de plajă dar și zona de food, pentru care cei interesați să închirieze un spațiu vor putea să depună ofertele în ce mult o lună.
Accesul în incinta Aqua Park-ului se va face pe bază de brățară pe care va putea fi încărcată suma disponibilă, astfel încât să fie prevenite evenimentele nedorite. De asemenea, vor exista două categorii de tarife, atât pentru cei care vor dori să facă doar plajă, cât și pentru cei care vor dori să aibă acces la zona de Aqua Park, astfel încât să fie accesibil pentru cât mai multe persoane.
După o experiență neplăcută care ne-a ținut pe loc mai bine de un an, am anunțat astăzi predarea amplasamentului pentru începerea lucrărilor. Mai jos aveți imagini, realizate de echipa de proiectanți, cu felul în care va arăta Plaja Dunărea.”

 

Citește și: Piscine din Galați și Brăila: unde poți să te relaxezi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.