Educație în natură, plantăm împreună! – pe 6 și 7 noiembrie, la Galați

0
Educație în natură. Plantăm împreună!

Campania ”Educație în natură, plantăm împreună!” revine. Primele două etape – care au presupus plantarea a 10.000 de puieți forestieri – au fost finalizate cu succes. Urmează cea de-a treia ediție – plantarea a încă 5000 de puieți.

Nu rata oportunitatea de a socializa, de a cunoaşte oameni şi lucruri noi, de a petrece mai mult timp în naturӑ şi de a înţelege importanţa vitalӑ a mediului înconjurӑtor.

Program de plantare – Galați, Str. Ștefan cel Mare, spre Lacul Vânători (Lacul Partidului), după Unitatea Militară:

Sâmbătă, 6 noiembrie 2021, între orele 10:00 – 14:00
Duminică, 7 noiembrie 2021, între orele 15:00 – 18:00

Este important să ai la tine un hârleț/lopată și un recipient cu apă (necesare plantării). Organizatorii vor asigură apa și gustarea dulce, poate chiar și un ceai cald, dacă vremea va fi capricioasă! Desigur, toată acțiunea se va desfășura respectând normele de distanțare socială.

Contact: 0737330058

Educație în natură. Plantăm împreună!

”Dacă fiecare dintre noi plantează azi un copac sau o plantă, mâine vom respira un aer mai curat iar natura ne va răsplăti! Astăzi, mai mult decât oricănd, fiecare dintre noi trebuie să se implice în acţiuni voluntare menite a proteja mediul înconjurător, a recrea natura în care plantele şi copacii să îşi regăsească locul binemeritat. Beneficiile aduse de copaci în zonele urbane sunt multiple și binecunoscute, de la prevenirea eroziunii solului și reducerea poluării fonice până la absorbția substanțelor poluante. Ești curios cine suntem noi și care ne este misiunea?” – este invitația formulată de Gloria Education Foundation pentru evenimentul ”Educație în natură, plantăm împreună!”

Gloria Education propune proiecte care au drept scop rezolvarea unor probleme ale mediului și creșterea gradului de educație de mediu, avand un rol major în educație, în conștientizarea importanței păstrării unui mediu curat și sănătos, precum și dezvoltarea spiritului civic al cetățenilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.