“Poveste de Crăciun” – un spectacol pentru toate vârstele

“Poveste de Crăciun” – un spectacol pentru toate vârstele

79
0
DISTRIBUIȚI

„Poveste de Crăciun”, spectacolul dedicat sezonului de iarna este inspirat din nuvela “Colind de Crăciun”, de Charles Dickens, adaptată pentru toate vârstele. O poveste clasică, spusa cu umor și duioșie, pentru întreaga familie.

Povestea spune că în Ajunul Crăciunului, morocănoasă și zgârcita mătușă Matilda este vizitată de cei doi nepotei, Billy și Lilly, care vin să o invite la petrecerea de Crăciun, însă pentru ea Crăciunul este doar un moment în care trebuie să chelutiasca, așa că nu știe ce să mai facă să-i refuze pe cei doi copii. Chiar la miezul nopții, când mătușa adoarme pe șezlong în casa ei, la cumpăna dintre Ajun și prima zi de Crăciun, face o călătorie în vis, în trecut, când Crăciunul era o bucurie, și în viitor, când s-ar putea să nu fie ținută minte așa cum și-ar dori. Când se trezește, găsește o surpriză care îi va schimba părerea despre Crăciun, și acesta redevine o sărbătoare a bucuriei și a generozității.

O poveste clasică, feerică, cu suflet, spusă cu umor și veselie, pentru întreaga familie, numai bună de vizionat în prag de sărbatori.

Sunteți așteptați pe 19 decembrie 2018, de la ora 17:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galati, la cel mai emoționant și duios spectacol, dedicat celei mai frumoase perioade a anului!

Recomandat copiilor cu vârsta între 4 și 84 de ani 🙂

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă.

Pret bilet: 30 lei
Biletele se pot achiziționa online din reteaua EVENTIM si de la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor Galati.

Pentru alte detalii organizatorice:
email: info@unparintemaibun.ro;
0740 094 142

Te-ar putea interesa si Cadoul perfect, şedința foto de Crăciun într-un decor de poveste

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.