“Poveste de iarnă” – spectacol pentru toate vârstele

0
Poveste de iarnă - spectacol

În așteptarea Crăciunului, echipa Teatrului Muzical „ȘAPTE” le oferă copiilor, un cadou extraordinar, plin de culoare, muzică și dansuri: o frumoasă „Poveste de iarnă”, adaptată după mai multe povești, de către regizoarea și scenarista Isabela Oancea, sâmbătă, 14 decembrie, ora 11,00, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Subiectul spectacolului „Poveste de iarnă” se învârte în jurul unei fetițe – Cea mai Cuminte Fetiță din Lume.

Ea pornește într-o aventură în jurul lumii pentru a-și salva jucăria însuflețită primită de Crăciun, cadou râvnit, de altfel, și de Crăiasa Zăpezii. În călătoria ei, Fetița se oprește în mai multe țări, prilej de a cunoaște obiceiurile de Crăciun ale altor popoare. Alături de ea, micii spectatori vor face un periplu muzical divers și antrenant și îi vor cunoaște, printre alții, pe Befana în Italia, pe Babouska în Rusia, pe Jack Frost (personaj negativ celebru al popoarelor nordice), pe dansatorii sau colindătorii din Grecia și America.

„Vă invit să vedeți, cu întreaga familie, un spectacol vesel, care celebrează spiritul universal al Crăciunului! Este o producție de mare succes pe toate scenele din întreaga țară unde am ajuns de-a lungul anilor cu acest spectacol și ne bucură să îl jucăm și pentru copiii din Galați”, declară Isabela Oancea, managerul Teatrul Muzical „Șapte” Galați.
Din distribuție fac parte binecunoscuții actori de la compania teatrală privată (Luminița Vologa, Mihai Păun, Isabela Oancea, Gianina Sion, Vlad Ajder), iar alături de aceștia vor evolua și micii actori pregătiți la Teatrul de Copii pentru Copii Galați.
Biletele pot fi achiziționate atât online, cât și de la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor Galați.

Teatrul Muzical „ȘAPTE” este singura companie privată de teatru din oraș, formată exclusiv din profesioniști cu experiență în domeniu (actori, regizori, coregrafi, balerini). Cu aproape 10 ani de activitate și cu un repertoriu bogat și divers, prezentat pe scene din Galați și din țară, compania de teatru are ca misiune crearea unei alternative culturale de calitate pentru iubitorii de teatru de toate vârstele.

Te-ar putea interesa și „Almost, Maine”, un spectacol intim despre iubire și pierdere

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.