“Povestea de Crăciun” la Teatrul de Păpuși Gulliver – Galați

0
71

“Naşterea pruncului sfânt a fost prezentatã de nenumãrate ori, însã de fiecare datã, are acelaşi farmec. „Povestea de Crãciun” întoarce paginile cãrţii cu graţie, la frontiera dintre douã lumi, aducând pe scenã personaje angelice , care ridicã cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevarata, cea invatata, cea visata…Cea luminata! Luminata de credinta si iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântã , in viziunea noastra este noaptea in care o steluta a luminat un drum, un bradulet a indicat cararea, niste ingerasi au stat de straja in ceruri, iar Dumnezeu ne-a daruit cel dintai cadou de Craciun – Fiul sau , si prin el, iubirea si lumina sa.

Poate ca in amintirea acelei lumini dintai si dintotdeauna, noi aninam acum licariri in brazii din casele noastre, ca niste delicate reflexe ale luminior din noi, pe care ar trebui sa le pastram aprinse tot timpul. Dar cum noi oamenii, biete fiinte trecatoare, mai mult sau mai putin uituce, ne mai luam cu viata, atunci am capatat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, ca sa ne amintim de ele..

Sa nu uitam sa fim macar din cand in cand buni si luminosi asa cum am fost conceputi…Pentru ca aceasta poveste-lumina sa nu se stinga niciodata iar noi sa o ducem neabatut mai departe!”

Adaptare după “Ici sera la paix” de Joel Guerriau
Distributie: Vlad Ajder, Adina Ariton, Gina Geru, Mara David, Marian Sterian
Regia şi scenariul: Bogdan Drăgulescu
Scenografia: Daniela Drăgulescu
Muzica: Liviu Prossi

Durata: 45 min.
Public ţintă: +3 ani

Preţul biletelor: 10 lei/copil, 12 lei/adult
Bilete online se pot cumpăra de aici: https://bilete.teatrul-gulliver.ro/alege-spectacol/30

http://www.teatrul-gulliver.ro/spectacole/povestea-de-craciun/

Sursă : Facebook

Vezi și : Festivalul Internațional „Leonard”, 6 – 9 Decembrie

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.