Povestea de Crăciun – Regia şi scenariul: Bogdan Drăgulescu

Povestea de Crăciun – Regia şi scenariul: Bogdan Drăgulescu

34
0
DISTRIBUIȚI
Povestea de Crăciun

Duminică, 15 decembrie și 22 decembrie, ora 10:30 sunteți invitați la Povestea de Crăciun, la Teatrul de Păpuși Gulliver.

„Naşterea pruncului sfânt a fost prezentatã de nenumãrate ori, însã de fiecare datã, are acelaşi farmec. “Povestea de Crăciun” întoarce paginile cãrţii cu graţie, la frontieră dintre douã lumi, aducând pe scenã personaje angelice , care ridicã cu delicateţe voalul istoriei, Istoria cea adevărată, cea învățată, cea visată…Cea luminată! Luminată de credință și iubirea din sufletele noastre.

Noaptea Sfântã , este noaptea în care o steluța a luminat un drum, un bradulet a indicat cărarea, niște îngerasi au stat de strajă în ceruri, iar Dumnezeu ne-a dăruit cel dintâi cadou de Crăciun – Fiul său , și prin el, iubirea și lumina sa. Poate că în amintirea acelei lumini dintâi și dintotdeauna, aninăm acum licăriri în brazii din casele noastre, ca niște delicate reflexe ale luminior, pe care ar trebui să le păstrăm aprinse tot timpul.

Dar cum noi oamenii, biete ființe trecătoare, mai mult sau mai puțin uituce, ne mai luăm cu viața, atunci am căpătat obiceiul fermecat de a le aprinde acum, că să ne amintim de ele.. Să nu uităm să fim măcar din când în când buni și luminoși așa cum am fost concepuți…Pentru că această poveste-lumina să nu se stingă niciodată iar noi să o ducem neabătut mai departe!”

Te-ar putea interesa și GIVEAWAY! Câștigă unul din cele zece bilete la Cinema 3D Galați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.