Povestea plină de voioșie a Scufiţei Roşii la Teatrul „Gulliver”

1

Echipa de la Teatrul de Păpuși GULLIVER făurește mereu cu pasiune și măiestrie noi povești fascinante. În această duminică, de la ora 10:30, “Scufiţa Roşie” aduce din nou bucurie pasionaților de magie de poveste.

“Scufiţa Roşie” este o montare de mici dimensiuni, stând sub semnătura regizorului Daniel Stanciu și impresionează prin gradul sporit de dinamism și interactivitate cu publicul. Marionete micuțe și drăgălașe împletesc cu accente comice și dialoguri ritmate povestea Scufiței Roșii de la Teatrul de Păpuși Gulliver. Narațiunea se dezvăluie prin aportul unul spiriduș și al unui povestitor ce întrețin un permanent dialog cu spectatorii, conferind o voiciune aparte spectacolului. Fuzionând cu fundalul muzical sprinten și atractiv, conceput tot de Daniel Stanciu, cel care semnează şi scenografia spectacolului, alături de Daria Gănescu, povestea este întregită de personaje cu intervenții inedite și prinde viață într-un spectacol interactiv și savuros. Păpușile deosebite prin expresivitate și colorit sunt animate cu măiestrie de: Aurelian Iorga, Marian Sterian/ Cosmin Cosma, Ramona Păuc/ Valeria Taban, Elena Marin/ Nicoleta Miru, Eduard Şişu.

Finalul reprezentaţiei este marcat de o povață isteață pentru toți copii: „Scufiţa cea isteaţă / Pentru voi are-o povaţă / Cu străini să nu vorbiţi /Dacă vreţi să n-o păţiţi!”

Biletele pentru spectacol se pot achiziționa online, accesând link-ul http://bilete.teatrul-gulliver.ro sau www.teatrul-gulliver.ro, secţiunea PROGRAM – Cumpără bilete online. Preţul biletelor este de 12 lei pentru copii şi 15 lei pentru adulţi.

Conducerea Teatrului „Gulliver” reamintește spectatorilor că au fost întreprinse toate demersurile necesare și au fost luate măsurile sanitare pentru desfășurarea în condiții de siguranță a tuturor reprezentațiilor. Toate detaliile cu privire la activitatea și programul artistic al teatrului „Gulliver” sunt disponibile pe: www.teatrul-gulliver.ro, precum și pe pagina de Facebook: @TeatrulGulliver.

Te-ar putea interesa și: Opera „Don Pasquale” pe scena Teatrului Național „Nae Leonard”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.