Povestea unui pierde-vară – premieră la Brăila şi Galaţi în prezența echipei

0
Premiera Povestea unui pierde-vară în prezența echipei

“Povestea unui pierde-vară” o nouă comedie românească de la realizatorii “Două Lozuri” cu Alexandru Papadopol, Crina Semciuc și Nicoleta Lefter, are premiera la tine în oraș. Și nu oricum, ci în prezența actorilor Alexandru Papadopol, Crina Semciuc, Nicoleta Lefter, Rolando Matsangos, Radu Romaniuc și a regizorului Paul Negoescu. Așadar, după vizionare, vă puteți exprima curiozitățile legate de cum au decurs filmările și cum s-au simțit actorii în pielea personajelor.

Sunteţi invitaţi să-l cunoașteți pe Petru – profesor de matematică la Politehnică, care duce o viaţă lipsită de griji. Are o relaţie deschisă cu Irina, care a acceptat ca el să se vadă şi cu alte femei din când în când. Dar Irina rămâne însărcinată, iar Petru este forţat să îşi schimbe stilul de viaţă şi să se maturizeze, la cei 42 de ani ai săi. Unul dintre prietenii lui, care i-a fost întotdeauna alături, decide să scrie o carte despre povestea sa.

Premiera “Povestea unui pierde-vară” va avea loc în prezența echipei, pe 18 septembrie, la Brăila, ora 19:10 şi la Galaţi, ora 20:40

S-ar putea să te intereseze şi articolul  4 filme pe care le vedem în IMAX sau 4DX toamna aceasta la Cinema City

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.