PoveștIE – Festivalul Iei la Dunărea de Jos – pe Aleea Pietonală...

PoveștIE – Festivalul Iei la Dunărea de Jos – pe Aleea Pietonală de la P-uri

110
0
DISTRIBUIȚI
PoveștIE - Festivalul Iei la Dunărea de Jos - pe Aleea Pietonală de la P-uri

Consiliul Județean Galați și Centrul Cultural ”Dunărea de Jos” vă invită să participați, pe 23 iunie 2019, la ”Festivalul Iei la Dunărea de Jos – PoveștIE”, ediția a 3-a.

Evenimentul PoveștIE este desfășurat în cadrul Programului Valori ale Culturii populare din Județul Galați și va avea loc, cu începere de la ora 11.00, pe Aleea Pietonală din zona P-urilor, cu șezători și ateliere de lucru, demonstrații meșteșugărești, expoziții de pictură și de obiecte tradiționale, Târgul meșterilor populari, spectacol folcloric și concursul „Cea mai frumoasă Ie”.

La concursul din cadrul festivalului sunt invitați să participe elevi, studenți, adulți pasionați de folclor autentic, în special de costumul popular, din municipiul și județul Galați, care vor aduce elemente reprezentative pentru zona din care provin și se vor oferi premii consistente pentru cea mai frumoasă ie, cu cea mai frumoasă poveste.

Gălățenii sunt invitați de la ora 18.00 la un spectacol folcloric deosebit cu Orchestra Populară „Flacăra Prahovei” din Ploiești, împreună cu soliștii Gelu Voicu, Adrian Bratu Deaconu, Traian Frâncu și Gigi Stoica.

Intrarea va fi liberă.

Citește și articolul: The Color Run LOVE TOUR ajunge pentru prima dată în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.