Pregăteşte-te de vară şi încearcă noile împachetari Suprime relax

Pregăteşte-te de vară şi încearcă noile împachetari Suprime relax

73
0
DISTRIBUIȚI

Încearcă noile împachetări- Supreme Relax !
Este un tratament anticelulitic profesional cu efect termic de încălzire blind şi uşor de suportat, efectuat în tunelul cu infraroşii.
Organismul depozitează în decursul vieţii tot mai multe substanţe nocive, metale grele şi grăsimi, pe care nu le poate elimina pe cale naturală de sub straturile inferioare de piele. La căldura pătrunzătoare şi de profunzime a razelor cu infrarosu se activează procesul de transpiraţie din interiorul corpului, ceea ce înseamnă că substanţele nocive sunt pur şi simplu împinse din organism odata cu transpiraţia, prin pori.
Formula gelului anticelulitic therma gel îmbină principii active eficiente, care topesc grăsimea şi elimină celulita. Chiar şi nodulii celulitici vechi, încapsulaţi, dispar în timp, după şedinţe consecvente de împachetări în tunel cu acest gel.
Căldura foarte puternică generată de therma gelul şi tunelul cu infraroşii au capacitatea de a disloca grăsimea şi celulita încapsulate, de a le dizolva şi de a le drena, spre eliminarea din organism.

Mai multe detaii aici

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.