“Pregătim ghiozdanul!” Ajută un copil să meargă la școală!-editia aVll-a

0
Pregătim ghiozdanul

Campania “Pregătim ghiozdanul! Ajută un copil să meargă la şcoală”, ajunsă la a VII -a ediţie îşi propune să pregătească copiii din judeţul Galaţi pentru noul an şcolar. Iniţiativa aparţine Asociației pentru Cetățenie Culturală – ARCA şi Casuţei Strumfilor – Atelier de creativitate&After school

Vine Ghiozdanelul și anul acesta! Respectând condițiile stabilite se lege, dar vine!
Pe ici, pe colo cu câteva modificări, și anume:
-ghiozdanelul va fi pus intr-o pungă (echipat sau nu)
-rechizitele vor fi puse în pungi (indiferent ce și câte sunt).

Cu ajutorul donaţiilor vor fi pregătite ghiozdane cu tot ce este necesar pentru ca aceşti micuţi, care provin din familii defavorizate, să meargă la şcoală. Şi, timp de aproape un an, să nu mai aibă grija rechizitelor. An de an a fost realizet acelaşi lucru. Nu este greu: când mergeţi la cumpărături pentru copiii voştri, luaţi un pix, un creion sau un caiet în plus. Iar dacă nu ai copii te poţi gândi la cei nevoiaşi atunci când treci pe lângă rafturile cu rechizite.

Lista rechizitelor necesare:
– penar
– creioane colorate
– stilou
– creion, radieră, ascuţitoare
– pensule, acuarele
– carioci
– caiete Tip l/ Tip ll/ dictando/ matematică (pentru copiii din clasele V-Vlll, caiet de biologie/geografie/muzică/studenţeşti)
– bloc de desen
– coperţi
– ghiozdan

Fiecare cumpără ce şi cât poate, în funcţie de buget. Ajută un copil să meargă la şcoală. Recomandare: scrieţi câteva gânduri bune din partea voastră pentru copilul care va primi ghiozdanul.

Punctele de colectare a rechizitelor sunt la Casuta Strumfilor – Atelier de creativitate&After school si Libraria ABC, iar beneficiari ai campaniei sunt copii din medii defavorizate, din judetul Galati.

Citeşte şi Dăruieşte ziua ta de naştere pentru copiii din centrele de plasament

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.