Pregătiri de vară – tu ţi-ai pregătit pedichiura pentru plajă?

Pregătiri de vară – tu ţi-ai pregătit pedichiura pentru plajă?

90
0
DISTRIBUIȚI
Pregătiri de vară - tu ţi-ai pregătit pedichiura pentru plajă

Ei bine, sezonul estival se apropie și pregătirile sunt în toi, iar pedichiura nu trebuie neglijată! V-ați gândit deja cum vă veți pregăti unghiile în această perioadă?

Beauty Revives vă aduce o ofertă de nerefuzat cu un nou concept în materie de beauty și anume PEDICHIURA MEDICINALĂ. Astfel, problemele clasice cu unghiile încarnate, călcâiele crăpate și pielea întărită a tălpii dispar cât ai spune… BEAUTY!

În ceea ce privește procesul propriu-zis al pedichiurii medicinale, picioarele sunt răsfățate cu creme și geluri anti-septice, care au scopul de a înlătura porțiunile de piele moartă fără a o irita sau a acționa negativ asupra acesteia. Serul pe bază de acid ureic înmoaie celulele moarte și încetinește procesul de revenire a acestora.

Cu toate acestea, pedichiura medicinală cuprinde mai mulți pași până la finalizare. Pe lângă cele două procedee amintite mai sus, tratarea micozelor și a calusurilor şi tăierea unghiilor sunt nelipsite din acest tip de pedichiură, fapt ce vă ține departe de o vizită neplăcută către medicul chirurg sau dermatolog. În ceea ce privește ustensilele utilizate în pedichiura medicinală, acestea sunt sterilizate după fiecare folosire, lucru care asigură protecție împotriva microbilor.

Pentru a vă convinge cât de benefică este pedichiura medicinală, Beauty Revives vă aşteaptă cu braţele deschise, pe Str. Tecuci Nr. 198! Pentru alte informaţii şi programări ne găsiți pe Facebook: Beauty Revices sau la tel. 0758644673!

Nu uitați că este sezonul etalării pedichiurii perfecte!

Află care sunt semenele lipsei de proteine din corp – Lipsa de proteine din corpul tău!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.