Premieră Cocktail – alături de Maia Morgenstern și Carmen Tănase

0
176
Premieră Cocktail - alături de Maia Morgenstern și Carmen Tănase

Strălucitoare și surprinzătoare – Maia Morgenstern și Carmen Tănase – va invită la Cocktail – o petrecere MAGICĂ – menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei frumoase , fermecătoare și pline de viață , decid să refuze rutină , să risipească umbrele și să spulbere neîmplinirile trecutului , sperând fiecare o nouă șansă la dragoste , cu convingerea că Pentru iubire nu e niciodată prea târziu.

Piesa “Cocktail” are loc duminică, 27 octombrie la ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor Galați.
Biletele sunt disponibile și pe site.

FLAVIA ȘI GIANNA – două prietene temperamentale , împart de câțiva ani același apartament , după separarea de foștii lor soți , dar nu au – în nici un caz și sub nici o formă – aceleași principii de viață. Resemnarea în urmă despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viață lor activă și plină de contraste comice : cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului , vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie , pentru ieșirea din rutină- spălatul vaselor , iar alcoolul nu este o soluție pentru nimic.Nevoia de iubire nu se compensează.Și totuși un COCKTAIL …o privire ….o întâlnire …și viață se schimbă, totul se schimbă ….iar marea surpriză nu se va lasă așteptată.Magic ! Sigur va fi magic !Magic !MAGIC !!!Dar … consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile . Va fi ….magic ???

Cocktail de Aldo Nicolaj , o comedie fabuloasă marca Maia Morgenstern și Carmen Tănase , cu Jawad Mohammad Shahbazimoghadam , Florina Gleznea și Viviana Gherasim ! Regia : Mariana Camarasan.

Hai și la concert! Concert Irina Rimes, una dintre cele mai talentate şi complexe artiste

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.