Un weekendul cu premiere la Teatrul de Operă și Operetă „Nae Leonard”

0
50
Un weekendul cu premiere la Teatrul de Operă și Operetă „Nae Leonard”

Sâmbătă, 30 martie, la ora 18:00 cei mici sunt invitați împreună cu părinții la un nou spectacol pentru copii, musicalul în premieră absolută Angry, Fatty & Ugly sau Școala din pădure, un spectacol scris și regizat de Radu Horghidan, pe muzica lui Eugen Dan Drăgoi. Undeva în pădure, puii de animale se strâng la școală pentru a învăța despre copaci și alte lucruri utile. Din păcate, regulamentul impus de directorul școlii, Angry – iepurele, mereu supărat și nemulțumit, impune o disciplină rigidă, bazată pe raportări permanente ale cazurilor de indisciplină și pedepse precum măturatul curții timp de o săptămână, doar pentru 5 minute de întârziere. Ugly – puiul de vulpe se răzvrătește împotriva acestui regulament găsind sprijin și înțelege în Fatty – ursul, profesorul de științe ale naturii, împreună reușind să schimbe regulile în școală astfel încât copiii să învețe cu bucurie. Până și morocănosul director Angry ajunge la concluzia că disciplina nu e singura soluție: „Pe copil ca să-l crești nu trebuie să-l pedepsești… ar trebui să-l iubești”.

Angry, Fatty & Ugly sau Școala din pădure este un spectacol extraordinar pentru copii, unde școala și universul elevilor sunt puse la încercare. Prin muzică, teatru și dans se construiește o minunată poveste despre prietenie, colegialitate și educație, presărată cu provocări imaginative de neratat. Spectacolul poartă semnătura scenografică a Rodicăi Gherghinoiu, coregrafia este asigurată de Elena Horghidan-Anghel, iar pregătirea muzicală de Nicolae Mantu. Din distribuție fac parte artiștii: Costel Donose (Ugly – vulpea, un elev), Paul Buța (Directorul Angry – iepurele), Ionuț Negrișanu (Jimmy (un golan) – hiena), Anton Mihail (Profesorul de științe ale naturii, Fatty – ursul), Irina Popa (Sweety – puiul de căprioară), Cristina Vasopol (Chanty – puiul de vultur), Adina Lazăr (Furry – veverița), Mariana Pisică (Fluffy – veverița), Cristina Isabela Ionașcu (Skinny – pisica sălbatică), Florentina Andronic (Mama Vulpe).

Duminică, 31 martie, de la ora 18:00, vă invităm la un periplu prin cele mai frumoase pagini muzicale dedicate Dunării, fluviu emblematic pentru orașul nostru. Soliștii Rodica Ștefan, Cosmina Stancu, Florin Bobei și Valentin Vasopol, susținuți de orchestra, corul și baletul teatrului, vor evolua sub bagheta maestrului Eugen Dan Drăgoi în spectacolul Vocile Dunării, dând viață unor armonii vieneze celebre dar și unor ritmuri specifice românești, creând astfel legături spirituale unice între culturi diferite, așezate pe malul aceluiași fluviu: Dunărea.

Prețul întreg pentru spectacolele weekendului 30-31 martie este de 21,6 lei, ia prețul redus pentru elevi, studenți și pensionari este de 10,8 lei. Pentru informații suplimentare și rezervări telefonice, puteți suna la numărul de telefon 0236.465.599 (casieria Teatrului) în intervalul orar afișat pe site-ul oficial al instituției sau pe pagina de Facebook.

Citește și articolul: Pasagerele de odinioară – expoziției de cartofilie și fotografie veche

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.