Primăria Galaţi dă premii de 100.000 de lei pentru colectare selectivă

0
Primăria Galaţi dă premii în valoare totală de 100.000 de lei pentru colectare selectivă

Municipalitatea doreşte să organizeze un concurs în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean în ceea ce priveşte colectarea selectivă a deşeurilor reciclabile. Concursul „Fii activ – Colectează Selectiv!” ar urma să se desfăşoare în perioada 12 februarie – 15 iunie 2018. În joc vor fi puse premii în bani, în valoare totală de peste 100.000 de lei care vor putea fi investiţi în dotarea claselor cu mobilier şcolar, tehnică de calcul sau alte dotări necesare procesului de învăţământ.

Conform regulamentului de concurs, fiecare clasă înscrisă va organiza acţiuni de colectare a deşeurilor reciclabile – hârtie/carton, plastic/PET, sticlă – care vor fi preluate de către Ecosal. Clasamentul final se va realiza în funcţie de cantitatea de deşeuri reciclabile colectată şi de tipul acestora, calculate per unitate de învăţământ şi per elev. În acţiunile de colectare selectivă pot fi implicaţi şi părinţii elevilor sau comunitatea locală.

fashiondays.ro

Lista tuturor unităţilor de învăţământ participante în concurs şi clasamentul vor fi publicate săptămânal pe pagina de internet a Inspectoratului Şcolar Judeţean, pe pagina de internet a Ecosal şi pe site-ul primăriei municipiului Galaţi.

Sursa: Monitorul de Galaţi

Citeşte şi articolul  Colectarea selectivă – proiect pilot într-o asociaţie de proprietari din Galaţi

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.