Câștigă multe premii în cadrul Festivalului Internațional „Leonard”

Câștigă multe premii în cadrul Festivalului Internațional „Leonard”

37
0
DISTRIBUIȚI
premii Festivalului Internațional „Leonard”

În cadrul Festivalului Internațional „Leonard” – ediția a XVI-a, desfășurat în perioada 2 noiembrie – 8 decembrie, Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați, organizator al evenimentului, a pregătit surprize pentru publicul spectator.

În fiecare săptămână, instituția va organiza concursuri online pe pagina de Facebook.

Acestea vor consta în adresarea de întrebări de cultură generală, ale căror răspunsuri corecte vor aduce câte o invitație de 2 persoane unui singur câștigător/ spectacol. Întrebările vor viza informații despre spectacolele respective.

Pentru a câștiga o invitație, publicul trebuie să dea Like și Share la pagina de Facebook a instituției, Follow pe pagina de Instagram a instituției, dar și un comentariu cu răspunsul corect și cu numele persoanei care îi va însoți la spectacolul ales. Câștigătorul va fi ales prin sistemul www.random.org și va fi anunțat cu cel puțin o zi înainte de spectacol pe pagina de Facebook a Teatrului. Acesta își poate ridica invitația de la casieria Teatrului, a cărui program este:

-luni: închis
-marți – vineri: 10:00 – 18:00
-sâmbătă – duminică: 16:00 – 20:00

Teatrul Național de Operă și Operetă „Nae Leonard” Galați va oferi vouchere cadou.

Acestea constau în câte o ședință de masaj la centrul terapeutic de masaj Art Therapy, cu sediul în Galați, pe str. Traian, nr. 136 (vis-à-vis de Starea Civilă Galați). Art Therapy Center este unul dintre sponsorii instituției.

Voucherele cadou vor fi oferite pentru fiecare spectacol din cadrul Festivalului Internațional „Leonard” – ediția a XVI-a, cu excepția concertului „Degeaba 30”, susținut de Tudor Gheorghe, alături de orchestra și corul Teatrului. În cazul fiecărui spectacol, se vor oferi între 2-5 vouchere.

Pentru a intra în posesia voucherelor cadou, publicul gălățean trebuie să achiziționeze bilete la casierie sau online pe platformă. Teatrul va organiza extrageri separate pentru două categorii de public și vor consta în următoarele:

  • pentru spectatorii care vor achiziționa bilete de la casieria instituției

Aceștia trebuie să fie prezenți în sala de spectacol, să facă dovada achiziționării biletului desemnat câștigător, cu cotorul de la bilet și să prezinte un act de identitate pentru a intra în posesia voucher-ului cadou.

  • pentru spectatorii care vor achiziționa bilete online de pe platformă:

Aceștia trebuie să participe la promovarea spectacolelor din cadrul Festivalului Internațional „Leonard” – ediția a XVI-a, în mediul online, prin aprecierea paginii de Facebook a instituției (buton de Like) și distribuirea publică a evenimentului pe pagina personală (buton de Share). Participantul câștigător trebuie să se prezinte la sediul organizatorului, în ziua spectacolului, pentru a ridica premiul, prezentând actul de identitate și biletul achiziționat online.

Câștigătorul care a achiziționat biletul de la casa de bilete va fi anunțat în ziua spectacolului, la pauză sau după spectacol, în vreme ce câștigătorul care a achiziționat biletul online va fi anunțat cu cel puțin o zi înainte de spectacol pe pagina de Facebook a Teatrului.

Informații suplimentare despre tombola voucherelor cadou oferite de sponsorul Art Therapy pot fi obținute accesând Regulamentul tombolei publicat pe site.

Te-ar putea interesa și Teatrul Naţional de Operă şi Operetă te invită la – Pian la 4 mâini

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.