Premii pentru elevii olimpici si cadrele didactice îndrumătoare

Premii pentru elevii olimpici si cadrele didactice îndrumătoare

73
0
DISTRIBUIȚI
Premii pentru elevii olimpici

Premii pentru elevii olimpici si cadrele didactice îndrumătoare, pentru performanțele pe care le-au obținut la olimpiadele din anul şcolar 2018-2019, după ce, joi, la inițiativa primarului municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, consilierii locali, reuniți în ședință, au aprobat un proiect de hotărâre în acest scop.

Astfel, proiectul de hotărâre prevede acordarea de premii, în bani, elevilor din unitățile de învățământ preuniversitar de stat gălățene care au obţinut performanţe deosebite la olimpiadele naţionale şi internaționale, organizate de către Ministerul Educaţiei Naţionale, în anul şcolar 2018-2019, precum şi cadrelor didactice care i-au pregătit.

Premierea elevilor şi a cadrelor didactice se va face în bani, în cuantumuri egale, în funcţie de performanţa obţinută şi în limita bugetului aprobat.

Pentru olimpiadele internaționale:
Premiul I – 6.000 lei,
Premiul II – 3.900 lei,
Premiul III – 3.630 lei,
Premiul special – 2.640 lei,
Mențiune – 2.640 lei.

Pentru olimpiadele naționale:
Premiul I – 2.200 lei,
Premiul II – 1.540 lei,
Premiul III – 1.100 lei,
Mențiune – 660 lei.

Elevii care au obținut performanţe la olimpiade, la discipline diferite, vor fi premiaţi pentru fiecare performanță în parte. Cadrele didactice care au îndrumat mai mulţi elevi premiaţi la olimpiadele naţionale şi internaţionale vor primi un singur premiu, în bani, egal cu valoarea premiului primit de către elevul care a obţinut cea mai bună performanță. În cazul performanțelor realizate de către elevii coordonați de un colectiv de cadre didactice, membrii respectivului colectiv primesc premii în bani cu valori egale. Valoarea cumulată a premiilor cadrelor didactice este în cuantum egal cu valoarea premiului primit de elevul pe care l-au îndrumat.

Astfel, municipalitatea îi va premia pe cei 100 de elevi din unitǎţile de învǎţǎmânt preuniversitar de stat din municipiul Galaţi care, în anul şcolar 2018-2019, au avut performanţe notabile la olimpiadele naţionale și internaționale organizate de Ministerul Educaţiei Naţionale unde certificarea premiilor și mențiunilor s-a făcut prin diplomă înregistrată, și pe cei 81 de profesori care i-au pregătit pe acești elevi. În total, este vorba despre suma 201.656 lei ce se va aloca în acest scop.

Citeşte şi Curs Demo Gratuit – SmartyKids Aritmetică mentală la Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.