Premiul de ”Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice

0
Premiul ”Excelență Regenerarea urbană

Primăria municipiului Galați a primit, luni seara, premiul de ”Excelență în Regenerarea urbană a spațiilor publice” în cadrul ”Galei AMR”, eveniment organizat de Asociația Municipiilor din România, sub ”Înaltul Patronaj al Președintelui României”.

”Aducem la Galați un premiu important, dovadă că acțiunile noastre pentru transformarea orașului într-unul modern, deschis și primitor sunt apreciate și la nivel național. Este vorba de centrul care ne-a lipsit până acum, dar pe care îl redăm tuturor gălățenilor, de Parcul Mihai Eminescu care a devenit un loc plăcut de relaxare, de zona Colegiului Național ”Mihail Kogălniceanu” care a fost transformată radical sau de prima parcare multietajată pe care o construim în Mazepa. În plus, s-a lucrat mult și anul acesta în interiorul cartierelor, pe străzi unde nu s-a intervenit de ani de zile. Toate acestea și multe altele ne-au adus în fruntea topului orașelor la acest capitol. Și nu ne oprim aici”, a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Primăria municipiului Galați a obținut anul trecut în cadrul Galei AMR premiul de ”Execelență în Sănătate și Asistență Socială”.

Te-ar putea interesa și Cine sunt câștigătorii Galei Comunității Gălățene 2019?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.