Previziunile experților pentru Bitcoin in anul 2022

0

Previziunile experților pentru Bitcoin in anul 2022

Moneda virtuala Bitcoin este un blockchain bazat pe “dovezi de lucru” și prima criptomonedă care a fost creată în 2009. Este o monedă digitală descentralizată care utilizează tehnologia blockchain pentru a facilita tranzacțiile peer-to-peer.

fashiondays.ro

În ultimii ani, Bitcoin a fost unul dintre cele mai populare active pentru investiții: în afară de faptul că poate fi extrem de profitabil datorită volatilității ridicate a pieței cripto, este și foarte ușor să investești în BTC. Pentru a obține Bitcoin aveți nevoie doar de o conexiune la internet.

Ce afectează valoarea Bitcoin?

Există o mulțime de factori diferiți care pot afecta prețul Bitcoin. Spre deosebire de majoritatea altcoin-urilor, aceasta nu depinde la fel de mult de restul pieței cripto și de obicei ajunge să fie cea care stabilește tendința. Cu toate acestea, BTC este încă receptiv la știrile cripto uriașe, în special la cele care privesc fie industria în ansamblu, fie alte monede mari precum Ethereum sau Shiba Inu.

Prețul Bitcoin este, de asemenea, afectat de știrile non-cripto – un exemplu excelent în acest sens ar fi acțiunea prețului său în primăvara anului 2020. Un alt sector de știri la care ar trebui să se uite cei care au investit în Bitcoin sau intenționează să o facă este ecologia.

Previziunile de preț Bitcoin pentru 2022 de către experți

Criptomoneda Bitcoin este, fără îndoială, unul dintre cele mai populare active în care să investești în aceste zile. Deoarece piața cripto are o barieră de intrare relativ scăzută, chiar și oamenii care nu au fost niciodată interesați de tranzacționare pot deveni cu ușurință investitori in cripto. Drept urmare, există o mulțime de proiecții ale prețului Bitcoin care își propun să răspundă la o întrebare simplă: Va crește din nou în viitorul apropiat?

epantofi.ro

Majoritatea experților sunt în general optimiști in legătură cu valoarea monedei Bitcoin. Unii, precum Wallet Investor, cred că prețul Bitcoin va fi egal cu aproape 150.000 USD în următorii cinci ani. Alții, cum ar fi Digital Coin Price, au, de asemenea, o perspectivă pozitivă, dar una mult mai rezervată: previziunile lor privind prețul BTC afirmă că activul va atinge cel mai probabil valoarea de „doar” 100.000 USD până în 2027.

Spre deosebire de Ethereum sau Solana, Bitcoin nu are avantajul de a fi un ecosistem extins de produse și servicii cripto foarte variate. Bitcoin este o monedă digitală, nimic mai mult, nimic mai puțin. Împreună cu reacția sa lentă la schimbare și cu algoritmul de consens pentru dovezi de lucru (PoW) non-ecologic, Bitcoin începe să pară o investiție mai puțin profitabilă.

Poate Bitcoin să-și revină din toate acestea și să-și reia maximele anterioare? Ei bine, cu siguranță a făcut-o în trecut. Desigur, doar timpul va spune cât de bine se va descurca BTC în viitor, dar noi, alături de alți entuziaști și experți cripto, credem că prețul Bitcoin are încă șanse mari să înregistreze o creștere semnificativă.

Articol sponsorizat. Citește și ultimele articole:

top-shop.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.