S-a deschis prima cafenea Tucano din oraș! Vino și tu la Shopping City Galați

3

Vești bune pentru iubitorii de cafea! Prima cafenea Tucano s-a deschis în sfârșit în Galați, în incinta centrului comercial Shopping City. Rețeaua Tucano este prezentă în 12 orașe din țară în peste 20 de locații, iar acum te poți bucura de aromele deosebite ale cafelei Tucano și în Galați! Fiecare locație are câte un nume exotic, iar Tucano Shopping City Galați va fi filiala ”Rio de Janeiro”.

Tucano pornește de la o filozofie simplă – ”Love. Peace. Coffee.”, acesta fiind și sloganul brand-ului, pe care dorește să-l promoveze în întreaga lume. Este o rețea internațională, fondată în anul 2011 în Republica Moldova, care a ajuns să extindă și pe piețele europene și din Asia.

epantofi.ro

Design-ul cafenelelor Tucano este puternic influențat de cultura bogată a amerindienilor, de caracterul neobișnuit, colorat și bogat al acestei culturi, caracterizată în special de traiul în armonie cu natura. Aici, pe lângă aromele îmbietoare de cafea care te ademenesc, îți poți savura cafeaua și discuta cu prietenii tăi fără grabă, bucurându-te de senzația de dragoste, liniște și libertate.

Colorata pasăre Tucan a fost selectată în calitate de simbol și denumire, evidențiind accentele etno ale brandului Tucano Coffee.

Tucano este un brand ce se remarcă prin creativitate şi gândirea inovativă. Întotdeauna încearcă să te surprindă cu ceva nou, să valorifice și să-și motiveze echipa și să acorde o deosebită atenție partenerilor lor.

Cafea de specialitate

Tucano servește cafeaua Specialty Arabica 100%, cultivată din cele mai bune regiuni și plantații ale lumii, pentru a contribui la dezvoltarea și popularizarea culturii cafelei proaspăt prăjite, de calitate. Boabe selecte 100% Specialty Arabica sunt cultivate de pe plantațiile Africii și Americii Latine localizate la altitudini mari, în condiții ecologice pure. Boabele sunt colectate manual și prelucrate fără utilizarea substanțelor chimice. Promisiunea Tucano pentru calitate este certificată de apartenența la SCA (Specialty Coffee Association).

answear.ro

Gama de produse

Printre cele mai populare produse Tucano se numără latte-ul cremos, cafeaua neagră, cappuccino și cafelele originale marca Tucano. Hippy Coffee este o cafea pentru cei mai nonconformiști dintre noi, aromatizată cu pudră de cânepă, esență de migdale și cardamom. Lovender Raf conține flori de levănțică, pentru cei care doresc să se conecteze mai ușor cu natura, iar Creme Brulle Coffee, Lemon Pie Raf și Truffle Coffee sunt trei sortimente de cafea care aduc aminte de cele mai îndrăgite deserturi.

Vara, răcorește-te cu fozzyccino-urile delicioase sau cu o excelentă limonadă cu mentă sau levănțică.

Dacă vrei să te relaxezi cu un ceai, încearcă gama de la Tucano – Mama Natura Teas. Sunt niște ceaiuri extraordinare, care cu siguranță că te vor detensiona după o zi lungă de muncă.

La cafenelele Tucano mai poți încerca smoothie-urile, milkshake-urile sau fresh-urile din fructe.

Bineînțeles, o cafea dimineața nu poate fi servită fără ceva dulce lângă. Astfel, la Tucano Shopping City Galați ai de ales între cheescake-uri, brioșe sau alte prăjituri la fel de delicioase, precum și tartele cu pui sau cu patru feluri de cașcaval, dacă preferi ceva sărat pe lângă băutura ta.

Vino la Shopping City Galați și răsfață-te cu o cafea Tucano! Nu uita să descoperi și cele mai noi locații deschise în centrul comercial – Candy Cat, Noodlz și Enjoy Sushi!

Beneficiezi de și mai multe surprize de la Shopping City Galați prin aplicația SPOT! Aplicația poate fi descărcată atât pe iOS, cât și pe Android.

Citește și ultimele articole:

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.