Prima petrecere Rooftop din Galaţi – pe 23 iunie, la Shopping City

0

Conceptul de Rooftop Party presupune distracţie la înălţime, atât la propriu cât şi la figurat, fiind pornit din dorinţa de nou şi de inedit. Petrecerile pe acoperiş au devenit foarte populare recent şi la noi în ţară. Dorinţa de neconvenţional a născut o astfel de petrecere, pentru prima oară în Galaţi, pe 23 iunie, pe terasa Shopping City. Petrecerea se anunţă una incendiară, cu invitaţi de seamă din domeniul clubbing.

PASCAL JUNIOR – Este recunoscut ca fiind unul dintre cei mai talentați producători și DJ români al noului val deep house, producţiile sale adunând milioane de vizualizări.

AFGO – Stilul său unic care îmbină diverse ritmuri cu acapelle ale pieselor cunoscute îl fac să fie tot mai cerut pe piaţa clubbing din România. După nenumarate evenimente reuşite în oraşul nostru, revine la Galaţi.

THE SINNERS – echipa rezidentă a conceptului Rooftop Party are la bază una dintre cele mai experimentate echipe formate din Dj Razz şi Mihai Bejan, în portofoliul lor numărându-se evenimente în cele mai importante oraşe ale ţării şi străinătate.

Organizatorii au mai pregătit o surpriză: un after party de poveste într-o locaţie secretă despre care veţi afla în ziua evenimentului. Biletele pentru eveniment pot fi achiziţionate în avans din incinta Shopping City Galaţi (detalii la info desk).

Vară, soare şi muzică bună. Ce îţi poţi dori mai mult? Lasă ritmul să te fure pentru prima dată la o petrecere pe acoperiş în Galaţi. Sâmbătă, 23 iunie, începând cu ora 16.00, la Shopping City!

 

Citeşte şi articolul  Danube Rock Festival – Trooper, Altar, Kempes, Bucovina şi mulţi alţii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.