Prima ședință foto profesională din viața bebelușului tău

Prima ședință foto profesională din viața bebelușului tău

375
0
DISTRIBUIȚI
Prima ședință foto profesională din viața bebelușului tău

Mulți mă cunosc ca și soția lui Țuțu (fotograful cu papion), drept dovadă o mare parte din ceea ce fac acum i se datorează lui. El mi-a insuflat crearea frumosului și mi-a conturat acest tablou minunat al fotografiei. Când eram mică am fost întrebată ce vreau să devin, îmi amintesc că spuneam ”doctoriță de copii” și interpretând acum răspunsul îmi dau seama că are legătură cu ceea ce fac în prezent.

Totul a pornit de când s-a născut fetița noastră și am stabilit să îi facem o ședință foto de nou-născut. Nu ne-a ieșit rezultatul dorit, așa că am decis să apelez la specialiști din acest domeniu și am luat parte la două workshop-uri din Iași și Cluj unde am învățat principiile de bază, tehnici de siguranță, de liniștire și poziționare a bebelușului, ceea ce constituie un mare avantaj și cred că sunt singura din Galați. Nu recomand nimănui să profeseze asta ”peste noapte”, pentru că riscurile sunt mari și poți pune viața bebelușului în pericol.

Ședința foto de nou-născut înseamnă multă răbdare, liniște și calm, deoarece bebelușul îți simte starea interioară și dacă eu sunt agitată și el va fi la fel. Alte detalii precum temperatura din studio, muzica, îmbrăcămintea și materialul din care este confecționată, îl fac pe bebeluș să se simtă comod sau nu. Accesoriile, îmbrăcămintea și toată recuzita aparțin studioului și sunt puse la dispoziția clientului in functie și de pachetul ales.

Pregătirile pentru ședință încep încă de când bebe doarme în burtică la mami. O ședință programată din timp mă ajută să mă organizez mai bine, iar până când bebe urmează să apară, pot socializa în liniște cu mama și pot pune toate detaliile la punct. Un aspect important și de succes este vârsta bebelușului. Recomand cu drag ca ședința foto să fie realizată în primele două săptămâni, când nou-născutul doar mănâncă și doarme. Am pozat și bebeluși între 4-6 săptămâni și am simțit diferența.

Emoțiile sunt covârșitoare de fiecare dată când cel mic ajunge in studioul nostru. E un sentiment înălțător pentru mine să țin în brațe cele mai inocente creaturi de pe pământ, să le analizez trăsăturile și să le creez un ambient confortabil lor. Fiecare vine cu povestea lui de viață, fiecare îmi stârnește o emoție aparte și mă face mai puternică. Îi încurajez pe părinți și îi fac responsabili de amintirile acestea, cu care nu te mai întâlnești. Timpul trece, copilul crește iar tu, dragă părinte, poți programa o ședință foto prin care să creezi amintiri memorabile care să-ți bucure sufletul peste ani!

Tabita Țuțu
www.creativeartphotostudio.ro

Citește și articolul: Află ce sporturi pentru copii se pot practica în Galați

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.