Primul dar de nuntă de la Maia Bijou – 10% DISCOUNT la verighete din aur

0
152
Primul dar de nuntă de la Maia Bijou - 10% DISCOUNT la verighete din aur

Fiecare verighetă simbolizează dragostea necondiţionată, promisiunea şi legământul etem între cei doi parteneri. Magazinele Maia Bijou şi-au propus să îndeplinească promisiunile făcute cuplurilor autohtone prin parteneriate stabile cu furnizori şi branduri de încredere, recunoscute în România pentru profesionalismul, calitatea şi frumuseţea verighetelor pe care îţi pun semnătura.

Maia Bijou oferă servicii gratuite de consultanţă pentru cuplurile care calcă pragul magazinelor din Galaţi. Astfel, cei doi îndrăgostiţi au şansa de a-şi găsi inelele de căsătorie mult dorite într-un timp foarte scurt şi la un buget care nu le depăşeşte resursele financiare. Romantic, tradiţional, opulent, conservator sau extravagant, fiecare stil este răsplatit pe măsură prin gama de verighete din aur. Cu sau fără pietre preţioase şi diamante, verighetele din vitrinele Maia Bijou impresionează prin designul şi fluiditatea formatului lor, flind fabricate din materii prime de înaltă calitate. În funcţie de preferinţele puteţi alege modele simple sau complexe de verighete, realizate din aur alb, roz sau galben, înnobilate cu pietre preţioase, semipreţioase sau diamante.

Coriolan – Acesta este brandul care vă poate satisface cerinţele exigente în materie de bijuterii, standardele ridicate de calitate fiind impuse atât prin tehonologia avansată utilizată pentru producerea colectiilor de verighete, cât şi prin personalul compus în exclusivitate din experiţi gravori şi maeştrii făuritori. Echipa calificată, tradiţia brandului în acest domeniu, precum şi portofoliul amplu de peste 100.000 de clienţi multumiţi reprezintă motivele pentru care verighetele Coriolan nu va vor dezamăgi.

Jasinin – Împletind tradiţia cu tehnologia, brandul Jasmin şi-a construit o reputaţie excelentă în segmentul bijuteriilor şi, în special, a liniilor de verighete pe care le lansează pentru cuplurile care doresc să îşi unească destinele. Încă din anul 1981 brandul Jasmin a fost un nume important în domeniul accesoriilor şi al bijuteriilor, lansând colecţii care răsplătesc afinitatea pentru frumuseţe, eleganţă şi rafinament a mirilor din România. Verighetele Jasmin pot fi lucrate manual sau la maşină, ornamentate cu diamante sau pietre preţioase.

Sabiolz – Dorindu-şi să promoveze sentimentul nobil al iubirii şi eternitatea emoţiilor dintr-un cuplu de îndrăgostiţi, brandul Sabion lansează colecţii de verighete din aur, platină, tantal şi argint, care transmit intensitatea şi profunzirnea iubirii necondiţionate. Fiind vorba despre accesoriile principale care însoţesc cel mai important eveniment din viaţa unei familii, brandul Sabion oferă atenţia cuvenită acestor piese de moştenire sentimentală. Fabricate în peisajul autohton, verighetele din aur marca Sabion pot avea 14 sau 18 carate, ele impresionând prin liniile simple şi cristalele preţioase aplicate.

Discountul de 10% – primul dar de nuntă – se aplică la toata colecţia de verighete Maia Bijou. În plus, în magazin vă aşteaptă încă o surpriză. https://www.maiabijou.ro/verighete/

Citeşte şi articolul  5 pași pentru alegerea unui inel de logodnă la Maia Bijou

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.