Se joacă Privacy Settings din nou – 09 Februarie – Social Act...

Se joacă Privacy Settings din nou – 09 Februarie – Social Act Theatre

85
0
DISTRIBUIȚI
Se joacă Privacy Settings din nou - 09 Februarie - Social Act Theatre

Privacy Settings – pentru cine vrea să știe ce efecte pot avea rețelele de socializare în viața de zi cu zi. Se joacă pe 9 Februarie, orele 19.00 la Sala Mare a Teatrului Dramatic Fani Tardini.

Premiat la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, spectacolul #PrivacySettings este o comedie dark, în care sunt puse sub lupă consecințele întâlnirii dintre societatea românească contemporană și social media. Prin umor și scene savuroase, spectacolul urmărește impactul catastrofic pe care îl pot avea rețelele de socializare în cadrul comunităților mici, dar și repercusiunile folosirii lor într-un mod iresponsabil.

Privacy Settings este despre efectele pe care le poate avea mediul online, despre relații, comunicare, lipsa ei, iar nu în ultimul rând despre singurătate și cât de mult ne afectează părerea celorlalți când vine vorba despre noi înșine.
Acest proiect este susținut de Damen Shipyards Galati și Galtour Dunărea, realizat de Social Act Theatre în parteneriat cu Teatrul Dramatic “Fani Tardini”.

Scenariul: creație colectivă
Text și regie: Radu-Andrei Horghidan
Scenografie: Monica Turcu
Coregrafie: Elena Anghel
Distribuția: Vlad Matei Ajder, Ionut Alexandru Moldoveanu, Elena Ghinea, Elena Anghel, Oana Mogos, Razvan Clopotel și Stefan Aleksandru Forir.
Scenariul a fost realizat împreună cu echipa de actori pe parcursul repetițiilor.

Preț bilet: 21 lei  |  Preț elevi, studenți, seniori 10.5 lei
Biletele se pot achiziționa de la casieriea Teatrului Dramatic Fani Tardini.

Participă la CONCURSUL de pe pagina noastră de facebook şi poţi câştiga două invitaţii duble la acest spectacol. Succes!

Citeşte şi: Ziua Internaţională a Cititului Împreună – Librăria Donaris Galaţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.