Hai la teatru! Privacy Settings se joacă pe 24 noiembrie, iar noi...

Hai la teatru! Privacy Settings se joacă pe 24 noiembrie, iar noi îţi oferim invitaţii

75
1
DISTRIBUIȚI
Privacy Settings concurs Revista Explore

Vino pe 24 noiembrie, ora 19.00, la o nouă reprezentaţie a piesei Privacy Settings la Teatrul Dramatic „Fani Tardini”. Vrei să știi ce efecte pot avea rețelele de socializare în viața de zi cu zi? Vei afla răspunsul de la trupa Social Act Theatre.

Premiat la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, spectacolul Privacy Settings este o comedie dark, în care sunt puse sub lupă consecințele întâlnirii dintre societatea românească contemporană și social media. Prin umor și scene savuroase, spectacolul urmărește impactul catastrofic pe care îl pot avea rețelele de socializare în cadrul comunităților mici, dar și repercusiunile folosirii lor într-un mod iresponsabil.

Privacy Settings este despre efectele pe care le poate avea mediul online, despre relații, comunicare, lipsa ei, iar nu în ultimul rând despre singurătate și cât de mult ne afectează părerea celorlalți când vine vorba despre noi înșine. Acest proiect este susținut de Damen Shipyards Galati și Galtour Dunărea, realizat de Social Act Theatre în parteneriat cu Teatrul Dramatic „Fani Tardini”.

Scenariul: creație colectivă; Text și regie: Horghidan Radu-Andrei; Scenografie: Turcu Monica; Coregrafie: Elena Anghel; Distribuția: Vlad Matei Ajder, Ionut Alexandru Moldoveanu, Elena Ghinea,Elena Anghel, Mogos Oana, Razvan Clopotel și Stefan Aleksandru Forir. Scenariul a fost realizat împreună cu echipa de actori pe parcursul repetițiilor.

Preț bilet: 21 lei; Preț elevi, studenți, seniori: 10.5 lei. Biletele se pot achiziționa de la casieria Teatrului Dramatic „Fani Tardini”

Participă la concursul de pe pagina noastră de facebook şi poţi câştiga, pe 22 noiembrie, una dintre cele două invitaţii duble pe care le oferim ca premiu.

 

Înscrie-te la toate toate concursurile noastre şi poţi câştiga bilete la: Comedia de cinci stele „Un bărbat pentru Sara”, Baletul „Spărgătorul de nuci”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.