Ai un profesor care te inspiră? Înscrie-l pe site-ul www.profitari.ro

0

Ai un profesor care te inspiră? Înscrie-l pe site-ul www.profitari.ro până la data de 19 martie 2017!

Astfel, prin completarea unui formular, îi oferi acestuia șansa de a primi distincția de Profesor Bologna, răsplătindu-l pentru implicarea sa proactivă în procesul de educare, pentru creativitatea metodelor de predare, pentru uşurinţa cu care se face înţeles, pentru răbdarea sa și pentru multe alte calități pe care cadrul didactic le are.

Cea de-a X-a ediţie a Galei Profesorului Bologna va avea loc la București, Palatul Cotroceni, în data de 19 mai 2017. Evenimentul este realizat în colaborare cu Asociația Studenților la Sociologie și Asistență Socială din Universitatea din București (AS-SAS), organizaţie membră a ANOSR.

Prima etapă a proiectului constă în pregătirea studenţilor evaluatori, care alături de colegii lor din anii anteriori, vor evalua profesorii nominalizaţi de studenţii din România. Astfel, în perioada 3-5 martie 2017, se vor desfășura ateliere de formare ale studenţilor evaluatori în şase centre universitare: București, Baia Mare, Galați, Iași, Sibiu și Timișoara. În cadrul acestora, studenţii vor aprofunda conceptul de Învăţământ Centrat pe Student, își vor completa cunoştinţele referitoare la Procesul Bologna şi vor pune cap la cap caracteristicile specifice unui Profesor Bologna.

Până în 19 martie 2017, studenţii vor putea să îşi nominalizeze pe site-ul www.profitari.ro, cadrele didactice pe care le consideră demne de a primi distincţia de Profesor Bologna. Concomitent, până în 1 aprilie 2017, studenţii evaluatori vor parcurge trei mari etape în încercarea de a descoperi acei profesori care să merite acest titlu. În primul rând vor participa la cursurile/seminariile profesorului nominalizat, fără a perturba activitatea normală a orelor, pentru ca, mai apoi, aceștia să poarte discuţii cu studenţii care participă la cursurile/seminariile profesorului în cauză. Ulterior, după o documentare suplimentară, studenții evaluatori vor avea o discuţie mai amplă cu profesorul nominalizat, urmând ca în baza unei metodologii de evaluare suficient de complexă pentru a se evita anumite aprecieri subiective din partea studenților evaluatori, aceștia să decidă dacă profesorul merită sau nu decernarea titlului de Profesor Bologna.

Distincţiile de Profesor Bologna vor fi decernate în cadrul Galei Profesorului Bologna, ce va avea loc în data de 19 mai 2017, la Palatul Cotroceni, București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.