Programul Go Sleep, un cadou pentru copilul tău și pentru tine

Programul Go Sleep, un cadou pentru copilul tău și pentru tine

29
0
DISTRIBUIȚI
Go Sleep - Un cadou pentru copilul tău și pentru tine

Programul Go Sleep, este un program de echilibrare a somnului pentru copii și poate fi aplicat de părinți în fiecare seară, câteva minute în perioada de pregătire a somnului. Efectele acestui program nu se rezumă doar la perioada de somn, efectele sunt extinse chiar si în perioada de veghe în care copilul este angrenat în activitățile zilnice, educaționale, ludice de relaționare cu semenii etc.

Programul rezolva și tulburarile de somn la copii prin angrenarea tonurilor Hemi-Sync asociate cu intervenția verbală a părintelui. Desigur, în cadrul acestui workshop vor fi abordate și aspecte comportamentale fiind un workshop foarte practic pentru părinți. Efecte extraordinare se pot obține la toate categoriile de copii, studiile arată că pot beneficia atât copiii tipici cât și cei cu întârziere în dezvoltare, autism, ADHD, retard mintal, etc.

Procesul este simplu şi uşor de folosit, şi se potriveşte copiilor de toate vârstele şi personalităţile. Fiind noninvaziv cu beneficii pentru întreaga viaţă, procesul Go- Sleep oferă posibilitatea de a aduce fericirea și pozitivismul în viața copilului dumneavoastră folosind resursele subconștientului copilului dvs. Procesul Go-Sleep se bazează pe ideea că toate convingerile și istoricul experiențial, sunt depozitate în mintea subconştientă. Blocajele se află desigur, tot în subconștient. Fiecare lucru pe care îl facem sau spunem, reflectă sistemul fundamental de convingeri despre viaţă şi despre noi înşine. Așadar, comunicarea cu subconștientul poate debloca orice program negativ. Interacțiunea copilului cu mediul familial, socio-educațional, creeaza de multe ori răni adânci care blochează dezvoltarea armonioasă ca adolescent și ulterior ca adult a copilului.

Go-Sleep este o metodă practică ce rezolvă multe probleme de ordin emoțional ale copiilor

Se asigură participanților suportul de curs, programul de somn și asistență telefonică pe o durată de 7 zile, după terminarea workshopului. Detalii cu privire la locație se vor oferi la înscriere. Înscrierea este obligatorie si se va face prin completarea unui formular pe care il veti primi online la solicitarea dvs. Costul workshop-ului: 200 lei

Centrul PsiZone, 14 septembrie. Interval orar: 12.00-17.00. Înscriere și relații suplimentare: Formatori – Psih. Daniela Turcu – Tel. 0753334814; Psih. Adrian Turcu – Tel. 0752466792

Te-ar putea interesa și Știi cum te vede copilul tău?

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.