Încă un proiect finalizat și realizat cu fonduri europene în Galați

Încă un proiect finalizat și realizat cu fonduri europene în Galați

89
1
DISTRIBUIȚI
Încă un proiect finalizat și realizat cu fonduri europene în Galați

PROIECT FINALIZAT: Școala gimnazială nr. 3 ”I.L. Caragiale”

Primarul declară: “Încă o școală reabilitată termic. Am atras aproape 2,5 milioane de lei, bani proveniți din fonduri europene pentru aceast proiect.
Lucrările sunt finalizate, ceea ce înseamnă că peste 400 de elevi și preșcolari alături de personalul didactic și nedidactic își vor desfășura activitatea în condiții optime în acest an școlar.
Încă un proiect finalizat din cele 14 pe care le-am generat pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din Galați.
Acestea se află în diverse stadii de evaluare sau implementare.
La Școala gimnazială nr. 3 am executat lucrări precum: anveloparea clădirii, montarea de centrale termice, înlocuirea tâmplăriei PVC, înlocuirea instalațiilor electrice, reabilitare planșeului, înlocuirea conductelor de apă potabilă și reabilitarea trotuarelor.”


Primăria municipiului Galați informează că au fost finalizate lucrările la Școala gimnazială nr. 3 din Galați.

Valoarea totală a lucrărilor este de 2.915.000 lei (cu T.V.A.), din care 2.477.929, 75 lei sunt bani europeni.
În incinta unității de învățământ funcționează și Grădinița cu program normal nr. 35, ceea ce înseamnă că elevii și preșcolarii vor începe noul an școlar într-o clădire complet reabilitată.

În total sunt 495 de beneficiari: elevi, preșcolari, cadre didactice, personal auxiliar și personal nedidactic.

În cadrul proiectului au fost realizate următoarele lucrări: anveloparea clădirii, montarea de centrale termice, înlocuirea tâmplăriei PVC, înlocuirea instalațiilor electrice, reabilitare planșeului, înlocuirea conductelor de apă potabilă.
Primăria municipiului Galați derulează proiecte cu fonduri europene de aproximativ 100 de milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea unităților de învățământ din oraș.
Două proiecte au fost deja finalizate, așa cum este Școala gimnazială nr. 3 și Școala Gimnazială nr.22, iar alte 3 sunt în implementare: Școala gimnazială nr. 40 ”Iulia Hașdeu”, Școala gimnazială nr. 33 și Școala gimnazială ”Mihail Sadoveanu”.

Te-ar putea interesa și Plaja Dunărea, cea mai mare plajă urbană de pe malul Dunării

Încă un proiect finalizat și realizat cu fonduri europene în Galați

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.