Provocare – Yoga – Nu este pentru oricine

0
424

Începem toamna cu ceva nou, provocare prin yoga. O poți numi inițiere în tainele yoga. Provocarea începe pe 5 Septembrie și se termină pe 15 Octombrie. Timp de 6 săptămâni o să-ți transformi corpul și mintea prin tehnici yoga.

Reguli:
– Timp de 6 săptamani, 6 zile pe săptămana, la 5:30 dimineața
– Durata claselor: 60 min-75 min ( în funcție de programul participanților la provocare)
– Duminica zi liberă
– Se ajunge cu minim 5 minute înaintea inceperii clasei. La 5:30 se închide ușa
– Poți să te scuzi de la anumite clase doar dacă îmi comunici zilele înainte să înceapă provocarea
– Penalizarea este 30 ron pe fiecare clasă absentată
– Contribuția este de 399 ron (fiecare va primi neti pot și sutra neti pentru kriya yoga )
– Locuri limitate

Registarea se face doar prin email florina.paduraru@gmail.com. Mentioneaza in email ca vrei sa te inscrii la provocare si daca poti face de la 5:30-6:45 sau 5:30-6:30. Deasemenea te rog sa mentionezi daca ai anumite afectiuni precum insomnie, anxietate, tristete, stari depresive, stres, indigestie, dureri lombare, cervical, balonari, constipatie, sciatica, prolaps al organelor genitale etc

De ce vrei sa practici yoga? Orice raspuns e acceptat. Nu trebuie sa scrii ceva pompos…. Doar adevarul… Nu primeste nimeni nota.

Ce vom face pe parcursul a 6 săptămâni?
Clasele de yoga vor varia. Vom alterna practica cu cunoașterea pentru a vă ajuta să conștientizați ceea ce cunoașteți și ceea ce nu cunoașteți despre propria ființă.
Yoga înseamnă 99% practică și 1% cunoaștere.
Kriya yoga- sunt tehnici de curățare
Hatha yoga
Flow yoga
Pranayama- tehnici de respirație
Power yoga
Meditație
Relaxare
Mantra Chanting
Yoga – filozofie și terapie
Yoga – anatomie și psihologie

Despre mine… Sunt Instructor de Yoga international (Power Vinyasa Yoga 200hrs si în proces de a completa urmatorul nivel de instructor în Hatha Yoga 300hrs în Rishikesh, India). Sunt part-time yogi, instructor de yoga, educator prenatal și full-time mama. Sunt într-o continuă cunoaștere și schimbare. Învăț, pun în practică și îmi mențin focusul în prezent. Apreciez, iubesc, binecuvântez, renunț și las ca binecuvantarea și acțiunea să se întâmple prin mine, respir, mențin o postură dreaptă, conștientizez, pentru că doar așa învăț mai mult și mai mult, doar așa apreciez ce sunt, ce am și ce primesc. Toate cele menționate mai sus, și mai mult, înseamnă perfecțiunea pentru mine acum…și spre asta tind. Namaste dragi căutatori (jignasu), adepți (sadhaka) și part/time yogis.

Florina Păduraru – Flowrina Yoga

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.