Pune-te pe harta antreprenorilor! – cursuri și consultanță gratuite

Pune-te pe harta antreprenorilor! – cursuri și consultanță gratuite

66
0
DISTRIBUIȚI
Pune-te pe harta antreprenorilor!

Lin Start-up (SMIS 106058), este un proiect contractat în cadrul Apelului România Start-Up Plus, ce urmează să se deruleze în perioada ianuarie 2018 – iulie 2020.

Prin acest proiect 312 persoane cu domiciliul sau rezidența în Regiunea Sud Est vor fi spijinite ca în perioada mai – august 2018 să își asume un proiect antreprenorial, prin cursuri și consultanță gratuite în vederea formulării unui bun plan de afaceri. Cele mai bune 37 de planuri de afaceri vor fi selectate de un juriu independent pentru a fi finanțate cu până la 38.000 EUR.

În cadrul proiectului au loc mai multe evenimente de prezentare pentru cei interesați, evenimentul din Galați, de pe 15 martie, fiind urmat de:
Vineri, 16 martie – Brăila şi Tulcea
Joi, 22 martie – Constanţa şi Mangalia
Vineri 23 martie – Babadag şi Cernavodă

Cele 312 persoane vizate de proiect, din care minim 40% femei, pot fi: angajați, inclusiv persoane care desfășoară o activitate independentă – 150 și șomeri sau persoane inactive – 162.

Proiectul este implementat de Asociația C4C – Communication for Community (www.c4c.ro), împreună cu Asociația Centrul de Resurse pentru Organizațiile Studențești (www.cros.ro)

Citeşte şi articolul  Oraşe Curate! Campanie de colectare a electricelor şi electronicelor uzate

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.