“Raise YOUth voice!”! Tinerii brăileni, invitaţi să îşi facă vocea auzită

“Raise YOUth voice!”! Tinerii brăileni, invitaţi să îşi facă vocea auzită

29
0
DISTRIBUIȚI
“Raise YOUth voice!”! Tinerii brăileni, invitaţi să îşi facă vocea auzită

Forumul Tinerilor din România, alături de Uniunea Studenţilor din România, continuă să se implice în reprezentarea tinerilor şi să îi consulte în vederea realizării raportului de ţară cu privire la problemele întâmpinate de aceştia.

Astfel, vineri, 9 februarie, tinerii brăileni care îşi doresc să-şi facă vocea auzită sunt invitaţi la evenimentul “Raise YOUth Voice” ce va avea loc la Biblioteca Judeţeană “Panait Istrati”, începând cu ora 16.00.

Proiectul naţional “Raise YOUth Voice!” constă în organizarea unor consultări în peste jumătate din judeţe ţării, precum şi în mediul on-line, în baza unui chestionar disponibil la:
http://mts.ro/noutati/chestionar-referitor-la-dialogul-structurat-cu-tinerii/

În urma dezbaterilor şi consultărilor din ţară, vocea tinerilor români o să ajungă la Comisia Europeană prin intermediul raportului de ţară care o să fie întocmit de Grupul Naţional de Lucru.

Forumul Tinerilor are ca obiective stimularea participării democratice a tinerilor, incluziune socială, cercetarea şi elaborarea de recomandări cu privire la politicile publice care vizează direct, ori influenţează viaţa tinerilor. Printre metodele folosite se numără consultările, dezbaterile, susţinerea şi sprijinirea programelor implementate în folosul tinerilor, realizarea de cercetări, studii şi iniţiative legislative, dar şi organizarea de evenimente pentru tineri.
“Acum este momentul să spui cum îţi doreşti să se îmbunătăţească dialogul autorităţilor cu TINErii!”, este îndemnul organizatorilor.

Sursa: Obiectiv Vocea Brăilei

Citeşte şi articolul  Concert Simfonic Filarmonica „Lyra – George Cavadia” Braila

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.